Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem keress mást, szerencsétlen nőt meg hagyd békén...

A fekete hajfesték a legkárosabb, én is festem barnával, nem egy fodrász megmondta, hogy legalább 10 alkalommal válasszak inkább sötét barnát.

A szoli meg nem jó, káros...

2013. febr. 22. 13:29
 32/119 A kérdező kommentje:
Nem kell annyira poénkodni. A szemöldököm csak középen szedem, igaz nem feltűnő, mert szőke, de engem zavar, mintha össze lenne nőve. A mellkasom igen, szőrtelenítem, de mielőtt valaki megkérdezi, karom és a lábam szőrös, azt le nem szőrteleníteném, az már tényleg b.zis. Viszont máshol alap.
2013. febr. 22. 13:31
 33/119 anonim ***** válasza:
91%
Én kíváncsi lennék hogy hány éves vagy... Ugyanis ez a gondolkodás nem egy felnőtt, érett emberére vall, hanem max. egy 20 évesére. Egy érett ember nem csak külső miatt vesz el egy nőt. Ha neked komolyan ennyire számít a bőr halovány árnyalatnyi különbsége, valamint a hajszín, inkább válj el, hátha talál a nő magának valami normális férfit, aki tényleg szereti!!
2013. febr. 22. 13:32
 34/119 anonim ***** válasza:
100%
Nem megmondtam? :DDD
2013. febr. 22. 13:32
 35/119 A kérdező kommentje:
29 vagyok
2013. febr. 22. 13:33
 36/119 anonim ***** válasza:
83%

Azért a csaj is hibás.Hozzáment egy olyan pasihoz akinek nagyon fontos a külsőség.

Ha nem tetszik igy jártál,két lehetőséged van.Vagy beletörödsz vagy keresel egy másik nőt.

2013. febr. 22. 13:34
 37/119 anonim ***** válasza:
90%

Akkor én a feleséged helyben meg azt kérném tőled, hogy gyantáztasd a kezed és a lábad is, mert hogy úgy tetszik :D

Te megtennéd érte????

2013. febr. 22. 13:34
 38/119 anonim ***** válasza:
90%
Még a körmét is lakkozná színtelennel, meg szemceruzát is használna :D
2013. febr. 22. 13:35
 39/119 anonim ***** válasza:
75%
Hát... Irigylem a problémáitokat! :-)
2013. febr. 22. 13:38
 40/119 anonim ***** válasza:
89%

nagyon sajnálom, Ken, h a te Barbied öntudatra ébredt. nem irigyellek, nagyon nagy pech ez így, a házasság után. újra és újra elolvastam a kérdésed, hát a szívnek meg kell szakadni.

szerintem hagyd el őt és keress egy másik távirányítós babát, így neki még lesz esélye felnőtt érett férfit találnia maga mellé

2013. febr. 22. 13:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!