Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?
Szerintem keress mást, szerencsétlen nőt meg hagyd békén...
A fekete hajfesték a legkárosabb, én is festem barnával, nem egy fodrász megmondta, hogy legalább 10 alkalommal válasszak inkább sötét barnát.
A szoli meg nem jó, káros...
Azért a csaj is hibás.Hozzáment egy olyan pasihoz akinek nagyon fontos a külsőség.
Ha nem tetszik igy jártál,két lehetőséged van.Vagy beletörödsz vagy keresel egy másik nőt.
Akkor én a feleséged helyben meg azt kérném tőled, hogy gyantáztasd a kezed és a lábad is, mert hogy úgy tetszik :D
Te megtennéd érte????
nagyon sajnálom, Ken, h a te Barbied öntudatra ébredt. nem irigyellek, nagyon nagy pech ez így, a házasság után. újra és újra elolvastam a kérdésed, hát a szívnek meg kell szakadni.
szerintem hagyd el őt és keress egy másik távirányítós babát, így neki még lesz esélye felnőtt érett férfit találnia maga mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!