A feleségem elhízott és nem kívánom őt? Hogyan adjam tudtára hogy ne bántódjon meg hogy ez nem tetszik nekem?
A "pár" kg mennyi?
Mert szerintem ettől is függ, hogy hogyan kell vele közölni.
5 kiló vagy 20?
Első válaszoló.Nincs szükségem rá mert én jól karban vagyok tartva.Nincs pocakom és eljárok bringázni és kondizni is.A futás az szóba jöhetne közössen,de nem tudom mennyire hajlana arra.Régen aerobikozott meg eljárt úszni.Mostanában ellustult kicsit vagy nem tudom.Nem vagyunk idősek.Én 31 vagyok ő 28 éves.A közös futás nem volna rossz ötlet de nem tudom az mennyire fekszik neki.
Hát így ránézésra olyan 6-7 kg pluszt saccolnék.
ma 16:57
Nem tudom...szerintem nem nagyon izgatja.Viszont engem meg ő nem izgat így annyira szexuálisan:) Szeretem őt félre értés ne essék,de így annyira nem kívánom.Szexelünk így is de annyira nem kívánom én azt veszem észre és lehet ez az oka.Lehet én vagyok hülye nem tudom.De mindig a feszes popsi és test vonzott:)
Azt is tudnod kéne, miért hízott el?
Csak szimplán a mozgás hiánya miatt nem lehet csak úgy elhízni, csak ha mellette sokat - vagy nem megfelelőt - eszik.
Mi változott az életében?
(Ha pl. valami miatt depressziós, és közös rohangászásra akarod rávenni, lehet, hogy még mélyebbre süllyed.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!