A feleségem elhízott és nem kívánom őt? Hogyan adjam tudtára hogy ne bántódjon meg hogy ez nem tetszik nekem?
ma 17:03
De el lehet hízni mozgás hiány miatt.Amióta kocsival jár dolgozni azóta hízott el,elötte mindig bringával ment.És magamon is észre vettem amikor kocsival mentem mindenhova,én azért sokszor be iktatom a bringát és a mzgást az életembe.Bár mintha az étvágya is jobb lenne neki:)
Nem azt mondtam, hogy szükséged van rá, hanem azt: nem fog megártani :D
De pont ilyen reakciót vártam :D
ma 17:01
Semmi baja nincs neki,él és virul és jó kedvü.Egyszerüen csak kevesett mozog és mindenhova kocsival megy...meg szerintem valamiért az étvágya is jobb lett neki.Minden megbszél velem ha valami baja van és mindent elmond nekem.Jó férj vagyok..szóval:)
"De el lehet hízni mozgás hiány miatt."
Hízás az, ha több kalóriát vesz magához, mint amennyit eléget, igaz?
Tehát a mozgás hiánya miatt akkor lehet elhízni, ha alapból többet vesz magához, mint amennyit eléget.
Én is úgy fogytam le majdnem 20 kilót, hogy elkezdtem egészségesen enni, és SEMMIT nem mozogtam.
ma 17:12
Azért hizott el mert elött egy autonk volt és mindenhova gyalog ment vagy bringával.Amiota meg van a másik kocsi azóta szerintem és talán még az étvágya is jobb lett.Sportolt elég sokáig,teniszezett,úszott mindent csinált és mindenhova bringával ment.De az is lehet hogy többet eszik kicsivel.De nem is ez a lényeg,hanem az hogy hogyan adjam tudtára hogy ne bántsam meg?
Te ismered, de mondj valami olyasmit, hogy anyukám, sírás lesz a vége. Nem rosszból mondom, de kicsit kigömbölyödtél. Vagy: mamikám, gurulj már odébb, eltakarod a napot!
Komolyan: te ismered, te tudod a határait. Fizess be egy útra Bora borára, aztán szólj időben, hogy drágám, szólok, hogy még legyen időd bikinire fogyni! Szerintem ezen nem sértődne meg. :)
ma 17:20
Haha ez tényleg jó ötlet:D
Fürdő ruhába biztos megvizsgálná magát és felmérné magát a tükörben:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!