Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik a feleségem barátnője és ahogy beszélgetni szoktunk én is bejövök neki! Férfiak ti mit tennétek a helyemben?
Mivel én szeretem a feleségemet,így még véletlenül sem jutna eszembe hogy bármi is legyen köztem és egy másik nő között..
Lehet hogy ritka példány vagyok, de én hűséges vagyok ahhoz akit szeretek
23/F
Az ember számára vannak tiltott gyümölcsök. Ha más nőre így tudsz nézni, akkor nem vagy szerelmes a feleségedbe, jobban teszed, ha elválsz tőle, mert nem Ő a nagyŐ.
Ha el is váltok, akkor is a mostani és az ex legjobb barátnői tabuk. Nálam - és bármilyen magára valamit is adó férfinak - ez alap dolog.
"Ha más nőre így tudsz nézni, akkor nem vagy szerelmes a feleségedbe"
A szerelem általában másfél, ritka esetben max. 4-5 évig tart. Amikor elmúlik, akkor szinte szükségszerűen ér egy kis csalódás - de ez a következő szerelem végén is el fog érni. Ha nem akarsz kétévente partnert cserélni, akkor a szerelem elmúlta nem ok arra, hogy elválj. Ha tartós kapcsolatot szeretnél, akkor vissza kell fognod magad és nem nézegetni más nőket (persze ez a feleséged vérmérsékletétől is függ, lehet, hogy a nézegetés még nem zavarja.)
TE "megküdnéd" mi puhap.cs? Bár, te elég besz.ri vagy!
Ugyan, mi bajod lehetne? Ha a csaj is benne, van, és elég diszkrét, akkor mindent bele! Miért ne szerethetnéd attól még a feleségedet? A férfi nem a farkával szeret, vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!