Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Hozzámjössz feleségül? " vagy "Leszel a feleségem? " Melyik verzió tetszik jobban?
Számomra mindegy. Egyiket se érzem szebbnek, kellemesebbnek. Ugyanazzal a jelentéssel bírnak számomra.
Viszont gondolkodtam már rajta. vagyok annyira szentimentális, hogy szeretném ha ilyen hagyományos szavakkal kérnék meg a kezem, de olyan jó lenne némi változatosság némi extra a szavakban, némi nem megszokott.
A leszel a feleségem aranyosabb szerintem.Nekem úgy kérte meg a párom a kezem, hogy elmentünk oda karácsonykor, ahol összejöttünk, mert azt mondta, jó programunk lesz.Végig mentünk a Főtéren, megnéztük a karácsonyi bazárt, és elindultunk vissza.Na, mondom magamban, se süti, se vacsi, se mozi?Ez a jó program?? Aztán egyszer csak lassított, megállított, és elővette a dzsekije zsebéből a kis piros dobozt benne a 2 arany karika gyűrűvel.És azt mondta: Ezúton megkérem a kezed.Leszel a kis feleségem?
Hát, megkönnyeztem!! Csók, ölelés, utána vörös rózsa, beültünk vacsorázni, pezsgőztünk, felhívtunk mindenkit.Nagyon romantikus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!