Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » "Hozzámjössz feleségül? "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Hozzámjössz feleségül? " vagy "Leszel a feleségem? " Melyik verzió tetszik jobban?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 08:56
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
leszel a feleségem?
2011. szept. 8. 09:00
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Számomra mindegy. Egyiket se érzem szebbnek, kellemesebbnek. Ugyanazzal a jelentéssel bírnak számomra.

Viszont gondolkodtam már rajta. vagyok annyira szentimentális, hogy szeretném ha ilyen hagyományos szavakkal kérnék meg a kezem, de olyan jó lenne némi változatosság némi extra a szavakban, némi nem megszokott.

2011. szept. 8. 09:04
 3/38 anonim ***** válasza:
98%
"Nevemre íratlak, 28-án gyere a polgármesteri hivatalhoz!"
2011. szept. 8. 09:05
 4/38 anonim ***** válasza:
90%
09:04 Ühümm, sejtem mire gondolsz. Sosem kérték még meg üvöltve a kezed.
2011. szept. 8. 09:06
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
09:04 vagyok nem agresszióra, hanem csekély humorra gondoltam. Vagy lehet a humor se jó szó kicsit másra mint a megszokott, de az nem agresszió.
2011. szept. 8. 09:12
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem a párom úgy kérte meg a kezem, hogy odajött a gyűrűs dobozzal, kinyitotta és ennyit mondott:"szeretnélek eljegyezni"
2011. szept. 8. 09:17
 7/38 anonim válasza:
100%

A leszel a feleségem aranyosabb szerintem.Nekem úgy kérte meg a párom a kezem, hogy elmentünk oda karácsonykor, ahol összejöttünk, mert azt mondta, jó programunk lesz.Végig mentünk a Főtéren, megnéztük a karácsonyi bazárt, és elindultunk vissza.Na, mondom magamban, se süti, se vacsi, se mozi?Ez a jó program?? Aztán egyszer csak lassított, megállított, és elővette a dzsekije zsebéből a kis piros dobozt benne a 2 arany karika gyűrűvel.És azt mondta: Ezúton megkérem a kezed.Leszel a kis feleségem?

Hát, megkönnyeztem!! Csók, ölelés, utána vörös rózsa, beültünk vacsorázni, pezsgőztünk, felhívtunk mindenkit.Nagyon romantikus volt.

2011. szept. 8. 09:21
 8/38 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem kérdésként fogalmazod, az tetszik jobban.. pl. "legyél a feleségem!"
2011. szept. 8. 09:22
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyit bírt kinyögni a férjem, hogy "ház hozzám kéne jönnöd"!:)) Mégis hihetetlen gyönyörűnek találtam ezt a mondatot!:)
2011. szept. 8. 09:24
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Olyan meglepő, hogy a mai világban nem csak a filmekben létezik a nagy lánykérés. Nálunk a családban ez nem volt divat, 30 évvel ezelőtt sem, itt úgy szokott a dolog történni, hogy a pár megbeszéli, hogy mikor mennek el megvenni a gyűrűt, és kész, eddig semmi filmes "lennél a feleségem?" letérdelés és hasonló nem történt eddig. :)
2011. szept. 8. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!