Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Hozzámjössz feleségül? " vagy "Leszel a feleségem? " Melyik verzió tetszik jobban?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 08:56
31/38 anonim válasza:
jesszus ki az a marha, aki kitalálta, hogy birtoklás van a módban? A hozzámjössz miért baj? vagy a feleségem? miért? hogyha egy nő azt mondja, hogy ő lesz a férjem, akkor az nem ugyan olyan? mondja már valaki úgy, hogy szép is, és nem birtoklási vágy van mögötte? nekem a második tetszik jobban, hogy a kérdésre is válaszoljak. Ezt régen így tették fel, így is maradt meg, ebben semmi rossz nincs.
Sok boldogságot! :D
32/38 anonim válasza:
én semmi különbséget nem érzek a kettő közt. viszont azon jót röhögtem, aki szerint "minden nő férjhez akar menni és úgyis igent mond". egyrészt nem minden nő, másrészt nem az lenne a cél, hogy mindenképpen igent mondjon, hanem csak akkor, ha ő is komolyan gondolja.
33/38 anonim válasza:
Engem addig nyaggatott a feleségem, míg nagy szájhúzogatva végül igent mondtam, mert már baromira untam, hogy mindig ezen témázik. Kétnaponta megkérdezte: "Ugye elveszel feleségül, szívem?" Egy darabig süketet játszottam, aztán végül azt feleltem: "Legyen neked karácsonyod, ha már ennyire meg vagy veszve a házasságért."
34/38 anonim válasza:
Ezek közül semelyik, nekem ez tetszik a legjobban:
"Velem tartasz?" Ezt itt, az egyik kérdésben olvastam,nagyon megtetszett, szép és kreatív.(:
12L
35/38 anonim válasza:
Lényegében ez mindegy. De amúgy a vőlegényem a: leszel a feleségem? variációt mondta. Imádom :$
36/38 anonim válasza:
Egyértelműen ''Lészel a feleségem?''.
37/38 anonim válasza:
mosol reám?hozol sört?bekapod?nem-e?hát papirom van róla DDD
38/38 anonim válasza:
Végül melyik mellett döntöttél és milyen volt a lánykérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!