Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » "Hozzámjössz feleségül? "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Hozzámjössz feleségül? " vagy "Leszel a feleségem? " Melyik verzió tetszik jobban?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 08:56
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Nekem mind a kettő!:)
2011. szept. 8. 09:48
 22/38 anonim ***** válasza:

"A lánykérésben, hogy milyen módon teszik fel a kérdést, jól sejthetően "látszik" a férfiú stílusa, az, hogy milyen feleséget kíván maga mellé. Egyenrangú társat, vagy ő akar az úr lenni a házban?"

Ez így van, de nekem pont emiatt az első a szimpatikusabb. A "hozzám jössz" jelzi, hogy a nő aktívan, önként-dalolva teszi, a "leszel" meg csak megtörténik. (a "feleségem"-ben meg van egy kis birtoklás)

A "nevemre veszlek" meg gáz, én arra kapásból nemet mondanék :P - pedig szeretem a párom, de már közöltem vele, hogy akkor veszem fel a nevét, ha ő is az enyémet.

Persze hülyeség ezt így elemezgetni, a kérdező párja valószínűleg már megismerte őt annyira, hogy ne ezen múljon, szóval tökmindegy, melyiket mondod!

2011. szept. 8. 09:56
 23/38 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a 2. tetszik.
2011. szept. 8. 09:58
 24/38 anonim válasza:
9:21-es vagyok.Itt nem az a lényeg, hogy csöpögős -e az egész.Lehet valami úgy romantikus, hogy nincs agyon ragozva.De mivel itt nem az időjárásról érdeklődsz, és nem minden nap történik ilyesmi, egy önmagára és a párjára valamit is adó férfi megadja a módját ennek.Nem kell semmi hókuszpókusz, nem kell egy vagyont költeni rá, de én pl. nem örültem volna, ha úgy kér meg, hogy a nevemre veszlek..Akkor ez már egy eldöntött tény, vagy mi?Fontos a kérdés, fontos az, hogy Ő mit szeretne.Az én férjem nagyon édes volt, szinte remegett, úgy izgult.Jól sikerült, de nyálasnak nem mondanám a lánykérést.És 2 éve házasok vagyunk, 7 éve vagyunk együtt.
2011. szept. 8. 10:16
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Én késő éjszaka, csillagos égbolt alatt, a sötétben kérném meg a kezét a páromnak egy folyón vagy patakocskán átívelő míves kis híd kellős közepén fél térdre ereszkedve.

Azt kérdeném: "Velem tartasz?"

2011. szept. 8. 10:30
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

"Igazad van! A lánykérésben, hogy milyen módon teszik fel a kérdést, jól sejthetően "látszik" a férfiú stílusa, az, hogy milyen feleséget kíván maga mellé. Egyenrangú társat, vagy ő akar az úr lenni a házban? "

Ezen elv szerint ha úgy kéri meg a férfi a nő kezét, hogy "hozzámjössz feleségül", akkor az úr szretne lenni a háznál, és nem egyenrangú partnert akar.

Na ezt a baromságot illene elfelejteni!!! Nem igaz, hogyan lehetnek enyire korlátolt gondolkodásmódú emberek, mint te! Teszem azt 5 évig járnak, erre az 5. év után úgy kéri meg a férfi a nőt humorosan, hogy "leszel a házirabszolgám", akkor abból az következik, hogy a férfi lesz az úr a háznál??? Nem azon van a hangsúly, hogy humorosan mondta, hanem azon, hogy nehogy már ez az egy mondat határozza meg a kapcsolatot, hiszen ha valaki házasodni akar, akkor komolyan gondolja, és addigra egy rakat dolog tisztázva lehet, nem akkor ismerték meg egymást. Mit számít, ha valami "lekezelőt" büfög oda a férfi? Mert szerintem semmit, mert ezen legkevésbé sem múlik.

Annak az észlénynek pedig külön gratulálok, aki azt írta, hogy ha nem megfelelően kérik meg a kezét, akkor nemet mondana. Az ilyennek soha az életben nem lesz őszinte kapcsolata!

2011. szept. 8. 10:37
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nagyon ember függő, hogy mennyire szeretné vagy meri megadni a módját.
2011. szept. 8. 10:39
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Az én kezemet úgy kérték meg, hogy a párom letérdelt, gyűrű a kezében (dobozkában), és megkérdezte, hogy megtisztelném-e azzal, hogy a felesége leszek?! Hát így történt..
2011. szept. 8. 11:16
 29/38 anonim válasza:
100%

Kedves utolsó!Hát, ez nagyon édes!! :))Tökéletes!

Én szeretem a vicces dolgokat, de a lánykérés van olyan komoly, hogy ne humorizálja már el..Egyébként szerintem mindkét kérdésnek örülni fog, nem kell a szavakat boncolgatni, idézgetni mások válaszaiból, mert mindenki máshogy gondolkodik, és abban a pillanatban a lány valószínűleg nem fog ilyeneken agyalni, hogy akkor ki az úr a házban?Ez baromság?Azt se fogja tudni, hol van..

2011. szept. 8. 11:23
 30/38 anonim ***** válasza:

ma 11:23:

Szerintem ha olyan személyiségű a kettő ember, akkor a humor is belefér. Ha inkább komolyabb emberek, akkor persze nem.

2011. szept. 8. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!