A feleségem elhízott és nem kívánom őt? Hogyan adjam tudtára hogy ne bántódjon meg hogy ez nem tetszik nekem?
Hízz fel hozzá :D És vád, meg, szóvá teszi-e...
Azért komolyan, ennyit problémázni 6-7 kilón... Nem egy seggbe szerettél bele gondolom, fogadd el, hogy mindenki változik az évek során, a nők meg sajnos még könnyebben. Mit fogsz mondani neki ha 40 felé közeledve megjelennek a szarkalábai? Azt, hogy "édesem, csináld vissza inkább, mert így már kevésbé kívánlak!"
-__-
Ezt pont te mondod?
Igen, lehet, de azért feltételezhetjük, hogy a kérdező felesége nem fog valami ultrakemény edzést csinálni.
Normális sporttevékenység mellett pedig nem fog izmot veszteni, ez egészen biztos. És az is, hogy a legegészségesebb az, ha a diéta mellett sportolunk is.
Nem dőlök be a propagandának, de nekem ez a véleményem. Egyszerűen a fiús testalkatú lányok (semmi derék, semmi csípő, semmi mell) nekem annyira nem jön be. Ha látom hozzá a nunit, akkor oké, ha nem, akkor nem oké.
Az igazi természetes fiús/férfias testalkat az pont ez. Hál istennek én ilyennel rendelkezem. Lehet ezért nem jön be nőnél!
Szerintem 90-60-90-re gondolt az utolsó -__-
Akinek 80-as a segge a legszélesebb ponton, AZ fiús. És nekik általában min 70-es a derekuk, hiába pálcikák.
Akinek ilyen a felfogása kár házasságot kötnie. Sztem nem a külsőségekre kell menni. Minden ember változik idővel. 20 év múlva se lenne feszes a popsija.
Undorodom az ilyen emberektől!!! Ugyanúgy 5 év múlva te is elhízhatsz mint egy disznó pl egy betegség miatt.
Akkor neked h esne ha csak mert híztál már nem érdekelnéd a másikat???
Szegény feleséged ha tudná...
Vagy ha ő meg eléd állna h már nem kíván téged mert kicsi a farkad...
Ez kb olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!