Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim ***** válasza:
47%

Neked ugye ez a fajta "stílus" jön be Kérdező?

[link]

A feleséged pedig most ilyesmi?

[link]

...Gondolom igen. Kár lenne bármit mondani, hiszen az ember nem tudja megmásítani az ízlését. Itt már csak a válás segíthet. Hagyd el ezt a most már természetes nőt és keress magadnak egy másik mű libát.

2013. febr. 22. 13:41
 42/119 anonim ***** válasza:
85%

Kopaszon és parókában is fog tettszeni. Egy barátnőm is festette a haját, feketére, most konkrétan a feje tetején van haj, a tarkója csupasz. Hajfesték allergia. Mikor a doki rájött abbahagyta a festést, sőt, rövidre vágatta a haját, de a hullást nem tudta megállítani.

Nem is nő neki a kopasz részeken, csak pihe. Mindez két éve.

2013. febr. 22. 13:43
 43/119 anonim ***** válasza:
87%
már bocsi, de te sem szerelemből vetted el, hanem volt egy lány, akinek volt barna bőre és fekete haja, jó volt, elvetted. Ha most ő is megkérne, hogy ne szolizz, mert neki nem tetszel, abbahagynád? és igaza van, egészségtelen a fekete hajfesték.
2013. febr. 22. 13:43
 44/119 anonim ***** válasza:
90%

Ezt most nem mondod komolyan, kérdező? Akkor te nem is igazán szereted a feleségedet. Ha valakit szeretsz, akkor átlépsz a külsőségeken és a belsője miatt a külsejét is megszereted, akármennyire is nem ez volt az ideálod. Azt meg jól tette az asszony, hogy nem jár szoliba, mert egy idő után tönkremenne a bőre, bőr rákot is kaphatott volna. És mégis mennyivel lenne jobb neked, ha a feleséged bőre a sok szolizás miatt undorító lenne? Gondolj már bele, gondolkozz logikusan. A fekete hajfestéket is jobb, hogy kidobta a szemétbe, mert nagyon károsítja a hajat. én is sokáig festettem a hajam és örülök, hogy abbahagytam, mert teljesen kikészült a hajam. A fekete meg a legkárosabb hajfesték, még talán annál is károsabb, mint amikor valaki neonszőkére festi a haját. Egy osztálytársamnak a fenékig érő haját kellett levágni rövidre a sok hajfestés miatt. Inkább örülnél neki, hogy a feleséged magára talált és nem akar egy műálarc mögé bújni. De ahogy elnézem a kérdésed, nincs túl sok eszed, tudhatnád, hogy ezek a dolgok, mint a szoli és társai tönkretesznek. Arról ne is beszéljünk, hogy mi lesz, ha szül a feleséged és elhízik egy időre? Szegény asszony. Remélem talál olyan férjet, aki megbecsüli és nem ennyire felszínes.

Ui.: nekem is fehér bőrű barátom van és nincs annál vonzóbb:) Sokkal jobb, mint a kis tarzanos szoliszökevények.

2013. febr. 22. 13:46
 45/119 anonim ***** válasza:
91%

Hálát adok az égnek, hogy nem egy ilyen pasit fogtam ki..

Igazi férfi! Szolizik, szőrtelenít, szedi a szemöldökét.

Van nő aki erre bukik? Szegény feleséged!

Hagyd békén a hülyeségeiddel. A természetes bőr,-hajszín

nagyon is szép. Inkább mint az ilyen "műmacsó".

Körmödet is lakkozod? Tudnám javasolni a diszkrét rózsaszínt. Hozzáillő rózsaszín inggel.

2013. febr. 22. 13:46
 46/119 QueenRavenna ***** válasza:
90%
Ha a feleséged cserébe azt kérné, hogy gyantáztasd a seggedlyukát és a p*csöd, megtennéd?
2013. febr. 22. 13:47
 47/119 anonim ***** válasza:
73%
43. bizony, a pasi elvette a zsánerét. azért tetszett neki, mert ilyenre volt csinálva, ezért ez volt az esete. de most, h nem csinálja magát olyanra, már nem is tetszik neki. a feleséged ettől még nem igénytelen, csak nem felel meg a zsánerednek. nem őt szeretted, hanem "a fekete hajú, barna bőrű, csinosan öltözködő, mutatós nőm van"-imázsodat. most ez az imidzs, a te imidzsed sérült.
2013. febr. 22. 13:49
 48/119 A kérdező kommentje:
na ja, kb. most így néz ki, mint ezen a második kép: [link]
2013. febr. 22. 13:49
 49/119 anonim ***** válasza:
100%
És ez neked nem tetszik!??!
2013. febr. 22. 13:51
 50/119 anonim ***** válasza:
86%

Az nem igénytelenség, hogy nem jár szoliba. Örülhetnél, hogy több esze van mint neked. Régen én is voltam szoliban, összesen 5x, meg is lett az eredménye, sorra deformálódnak el az anyagjegyeim.

Tényleg azon múlik a szereteted hogy fekete-e a haja? Biztos barnán is szép. Esetleg megkérdezheted, hogy nem akarja-e fodrásszal melíroztatni, így nem ér a bőréhez a festék és szép is lesz.

Viszont hogyha úgy érzed, hogy nem akar neked tetszeni akkor más is történt itt, mert ettől a két indoktól még nem gondolhatsz ilyet.

Tegnap a buszon két tizenéves "nagyonmenő" fiú arról beszélt hogy kétnaponta 20 percet szoliznak. Tényleg barna volt mindkettő, nagyon undorítóak. Ha ennyit szánna a tanulásra, valószínű több esze lenne mint egy marék lepkének, sajnos ilyesmivel nem büszkélkedtek hogy nyelvvizsgát szereztek vagy hasonló. Kevés férfiatlanabb dolog van a szolizásnál.

2013. febr. 22. 13:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!