Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tud már tetszeni a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fontos a külső megjelenés, és az, hogy soha ne hagyjam el magam, ápolt legyek, sportoljak, stb. és az is fontos, persze, hogy a feleségem is mutatós legyen. Mindent meg is tesz azért, hogy csinosan öltözködjön, de sajnos a bőre nagyon fehér, és azt mondta, rájött, hogy h.lye volt mikor szoliba járt, most már nem akarja károsítani a bőrét, de nekem így nem tetszik, ezt meg is mondtam neki, azt mondta, hogy nem érdekli, mert ő értem se fog bőrrákot kapni esetleg. De már a haját sem festi, nekem meg a fekete haj jön be, neki meg most már világosbarna.Mondtam neki azt is, hogy fesse újra megint, mert szerintem az jobban áll neki. Erre ő, de neki a feketétől nagyon hullik a haja, és hogy káros. Én meg azt gondolom, hogy már nem is szeret, mert nem akar tetszeni nekem, régen ezt megtette mikor kértem. Most viszont már egyáltalán nem.
2013. febr. 22. 12:52
 61/119 anonim ***** válasza:
85%

Ismerkedéskor és még utána pár évig fekete hajú és barnább bőrű volt,most barna haju fehér bőrű.De ettől még ugyanaz a nő.

Mi 10 éve vagyunk együtt,voltam rövid vöröstől hosszú szőkéig minden,egyszer még göndör fekete is,érdekes módon párom ugyanugy szeret.Ahogy én is őt,pedig ő is növesztett már szakállat,volt kopasz is,nem változtat semmin.

2013. febr. 22. 14:05
 62/119 anonim ***** válasza:
87%

Te mennyire szereted a feleséged, ha az egészsége sem érdekel?? Hogy számolnál el a lelkiismereteddel, ha ne adj Isten tényleg valami egészségkárosodása lenne a szolitól, vagy kihullana a haja a rengeteg festéstől? Ja, kétlem, hogy neked van olyan..

Anyám milyen férfiak vannak.. Elképesztő!!

2013. febr. 22. 14:05
 63/119 anonim ***** válasza:
86%

Szoli, és fekete haj cigányos.

Vagy Te is az vagy kérdező?

Meghívlak a falunkba. Nem látsz mást, csak barna bőrű, fekete hajú, nem kissebbséget.

Hidd el, nem olyan szép látvány. Ezért nincs nálunk szolárium. Sőt, a környéken is bezárt. Ki akar már rájuk hasonlítani?

2013. febr. 22. 14:06
 64/119 anonim ***** válasza:
86%
A pofám lefakad,Efmerelda újra lát.......ahhhh,az eszem megáll. Szegény nő,biztos vmilyen csoda történhetett vele és 1x csak kifehéredett a bőre...m gondolom én,h ha mindig is ilyen lett volna,akkor el se vetted volna. De hát ugye ez lehetetlen,szal mégis cs voltál olyan kedves és megtetted. Nem baj,majd ha terhes lesz tőled ne adj isten egyszer,akkor is túrd be a szoliba,hátha a gyerek is barna lesz,m ha nem akkor még kirakod az utcára,h nem kell,m fehér. Kicsit koplaltasd is majd,m lehet meghizik és akkor végképp nem tetszik már. El vagy tévedve cicafiú,az igényesség nem itt kezdődik.
2013. febr. 22. 14:08
 65/119 anonim ***** válasza:
37%
Practiker mindenre van kész ötlete! :)
2013. febr. 22. 14:08
 66/119 anonim ***** válasza:
22%

14:08

nem pont így van a szöveg. ÉS praKtiker.

2013. febr. 22. 14:09
 67/119 anonim ***** válasza:
32%
Ezt a kérdést szerintem nő írta, nem férfi...
2013. febr. 22. 14:09
 68/119 anonim ***** válasza:
37%

Én pl. a kövéreket szeretem. De rendre az ismétlődik meg hogy összejövök egy kövér nővel, élvezettel fogdosom meg is mondom neki hogy majd össze fut a nyál a számban ha ránézek, erre ő kitalálja hogy fogyókúrába kezd.

Ekkor elmegy tőle a kedvem, dobom s inkább keresek még kövérebbet. jelenleg 130 kilónál tartok s most már nem is adom alább.

2013. febr. 22. 14:11
 69/119 anonim ***** válasza:
32%

67! Az vicces lenne :D

Nő. A mellkasát gyantáztatja, de a kezét meg a lábát nem, mert az csúnya :D:D::D

2013. febr. 22. 14:11
 70/119 anonim ***** válasza:
87%

Igénytelenség, hogy nem jár szoliba?

Ha már ennyire felszínes vagy, tudhatnád, hogy a fehér bőr mindig is az előkelőséghez tartozott, amolyan státuszszimbólum. Mond neked valamit a kékvérű kifejezés?Nekem speciel a cigányok jutnak eszembe a szoláriumban érlelődött emberekről.

Egyébként én is egyet értek azokkal, akik azon a véleményen vannak, hogy férfiatlan és egyben sekélyes is vagy. Persze a feleséged is hibás valahol, hogy téged választott.

Abba viszont azért belegondolhatnál, hogy kicsit fontosabb a szeretteink egészsége, testi-lelki épsége, mint a megjelenésük. Főleg, ha ennyire mondvacsinált az indok.

2013. febr. 22. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!