Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud már tetszeni a feleségem, hogyan értessem meg vele, hogy tegyen érte?
Ismerkedéskor és még utána pár évig fekete hajú és barnább bőrű volt,most barna haju fehér bőrű.De ettől még ugyanaz a nő.
Mi 10 éve vagyunk együtt,voltam rövid vöröstől hosszú szőkéig minden,egyszer még göndör fekete is,érdekes módon párom ugyanugy szeret.Ahogy én is őt,pedig ő is növesztett már szakállat,volt kopasz is,nem változtat semmin.
Te mennyire szereted a feleséged, ha az egészsége sem érdekel?? Hogy számolnál el a lelkiismereteddel, ha ne adj Isten tényleg valami egészségkárosodása lenne a szolitól, vagy kihullana a haja a rengeteg festéstől? Ja, kétlem, hogy neked van olyan..
Anyám milyen férfiak vannak.. Elképesztő!!
Szoli, és fekete haj cigányos.
Vagy Te is az vagy kérdező?
Meghívlak a falunkba. Nem látsz mást, csak barna bőrű, fekete hajú, nem kissebbséget.
Hidd el, nem olyan szép látvány. Ezért nincs nálunk szolárium. Sőt, a környéken is bezárt. Ki akar már rájuk hasonlítani?
14:08
nem pont így van a szöveg. ÉS praKtiker.
Én pl. a kövéreket szeretem. De rendre az ismétlődik meg hogy összejövök egy kövér nővel, élvezettel fogdosom meg is mondom neki hogy majd össze fut a nyál a számban ha ránézek, erre ő kitalálja hogy fogyókúrába kezd.
Ekkor elmegy tőle a kedvem, dobom s inkább keresek még kövérebbet. jelenleg 130 kilónál tartok s most már nem is adom alább.
67! Az vicces lenne :D
Nő. A mellkasát gyantáztatja, de a kezét meg a lábát nem, mert az csúnya :D:D::D
Igénytelenség, hogy nem jár szoliba?
Ha már ennyire felszínes vagy, tudhatnád, hogy a fehér bőr mindig is az előkelőséghez tartozott, amolyan státuszszimbólum. Mond neked valamit a kékvérű kifejezés?Nekem speciel a cigányok jutnak eszembe a szoláriumban érlelődött emberekről.
Egyébként én is egyet értek azokkal, akik azon a véleményen vannak, hogy férfiatlan és egyben sekélyes is vagy. Persze a feleséged is hibás valahol, hogy téged választott.
Abba viszont azért belegondolhatnál, hogy kicsit fontosabb a szeretteink egészsége, testi-lelki épsége, mint a megjelenésük. Főleg, ha ennyire mondvacsinált az indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!