Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerekmentes esküvő? Illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 00:38
 61/115 anonim ***** válasza:
100%

Csak halkan megjegyzem az ember azt hív meg a saját esküvőjére, akit akar! Aki meg olyan óvodás szinten van, hogy képes megsértődni azon, hogy teljesen érthető okokból nem viheti magával a gyerekét, azt a lehető legjobb megoldás onnantól totálisan ignorálni. Hidd el, sok fejfájástól megkíméled magad, mert aki tök komolyan bevágja a hisztit ezen, az mindennel ezt fogja csinálni. Nekem legalábbis egyetlen perc erejéig sem hiányozna ilyen gyenge felfogóképességű ember se az esküvőmről, se semmilyen másik összejövetelről.

Csoda, hogy még azon nem kezdtek el nyígni, hogy diszkóba/céges összejövetelre/baráti kocsmázásra/stb-re nem cipelhetik magukkal a gyerekeiket.🤦🏻‍♀️

2021. nov. 22. 17:22
 62/115 anonim ***** válasza:
82%

58.

És a vendégek nem ugyanilyen egoisták? "Megyünk egyet potyán enni-inni, az a szar bóvli amit nászajándékba adunk, tizedannyit se ér, mert úgy kaptuk mi is, ha ha ha ha!"

2021. nov. 22. 17:23
 63/115 anonim ***** válasza:
8%
Ahhoz,hogy én jól érezzem magam az esküvőmön az is hozzátartozik,hogy a meghívott vendégeink is jól érezzék magukat. Sokan írjátok,hogy kit érdekel az,hogy megsértődik/nem sértődik...de,elronthatja a hangulatot ha a vendég nem érzi jól magát.
2021. nov. 22. 19:20
 64/115 anonim ***** válasza:
93%
Elég szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik képtelenek egy esküvő erejéig jól érezni magukat a gyerekeik nélkül… Aki ennyire bele van nőve a gyerek hátsójába, az tényleg nem is baj, ha nem megy el. Sértődjön meg és maradjon otthon, ő baja. Semmivel nem lesz rosszabb az esküvő, ha az ilyenek inkább otthon maradnak.
2021. nov. 22. 19:34
 65/115 anonim ***** válasza:
92%

Ti napotok / ti szabàlyaitok

Ha azt mondanátok , mindenki alsoneműben menjen , megtehetitek.

Akinek nem tetszik nem kell elmenni.

2021. nov. 22. 19:45
 66/115 anonim ***** válasza:
90%
Minimális ész szükségeltetik ahhoz, hogy valaki önerőből is rájöjjön vajon mi lehet az oka annak, hogy sokan nem akarnak gyereket az esküvőjükre. Abszolút nem egy irreális, valótlan és megalapozatlan kérés, nyomós oka van, ellenben mondjuk azzal, hogy csak akkor hozd a barátnőd, ha röviden-tömören: dugható. 🤦🏻‍♀️
2021. nov. 22. 20:49
 67/115 anonim ***** válasza:
93%
Aki egy ilyen kérésen puffog és megsértődik, annak köszönjétek meg, hogy ilyen gyorsan felismerhetővé tette, hogy ő egy mérgező személyiség, akit messzire kell kerülni a saját védelmetek érdekében. Az ilyeneket többnyire évekig, évtizedekig tart beazonosítani, közben meg leszívják az energiátokat. Ti csak jól jártok a gyors felismeréssel, hosszú távon megtérül.
2021. nov. 22. 21:49
 68/115 anonim ***** válasza:
94%

A Ti napotok, legyen úgy, ahogy Ti szeretnétek.

Én is tennék ilyen kikötést, ha esküvőm lenne.

Mondjuk eleve nem terveznék nagy esküvőt.

Aki megsértődik, hogy nem viheti a totyogósát, az jobb ha nem is megy. Azt kell figyelembe venni a vendégeknek is, hogy Ti mit akartok.

2021. nov. 23. 07:29
 69/115 anonim ***** válasza:
23%

Gondolom a válaszolók többségének nincs gyereke. A gyerekem hozzám tartozik, a család tagja. Ha kapunk egy esküvői meghívót az gondolom a családomnak szól. Majd én eldöntöm,hogy szeretném-e vinni a gyerekemet vagy sem, tudom-e kire bízni vagy nem. Ha nem tudom kire bízni és nem megyek el ez is bántó lehet annak aki megtisztelt azzal,hogy meghívott.

Nemcsak a gyerekkel lehet gond,egy részeg vendég is okozhat galibát. Voltam már ilyen eseményen, a pasi sorra rángatta fel a nőket táncolni,kezébe vette a mikrofont és énekelt. Küldd haza...megsértődött az egész család. Jó, sértődjön..de a hangulatra már rányomta a bélyeget.

2021. nov. 23. 08:23
 70/115 anonim ***** válasza:
93%

69es vagyok és van 8 éves gyerekem.

A meghívókon általában szerepel, hogy plusz kisérőt vagy családot

Egyrészt, az esküvőt tartóknak állnia kell mindenki ételét, italát.

Másrészt tényleg ők döntsék el, akarnak e egy halom kisgyereket kerülgetni vagy nem.

A gyerekem hozzám tartozik, de önálló személyiség vagyok.

2021. nov. 23. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!