Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?
Csak halkan megjegyzem az ember azt hív meg a saját esküvőjére, akit akar! Aki meg olyan óvodás szinten van, hogy képes megsértődni azon, hogy teljesen érthető okokból nem viheti magával a gyerekét, azt a lehető legjobb megoldás onnantól totálisan ignorálni. Hidd el, sok fejfájástól megkíméled magad, mert aki tök komolyan bevágja a hisztit ezen, az mindennel ezt fogja csinálni. Nekem legalábbis egyetlen perc erejéig sem hiányozna ilyen gyenge felfogóképességű ember se az esküvőmről, se semmilyen másik összejövetelről.
Csoda, hogy még azon nem kezdtek el nyígni, hogy diszkóba/céges összejövetelre/baráti kocsmázásra/stb-re nem cipelhetik magukkal a gyerekeiket.🤦🏻♀️
58.
És a vendégek nem ugyanilyen egoisták? "Megyünk egyet potyán enni-inni, az a szar bóvli amit nászajándékba adunk, tizedannyit se ér, mert úgy kaptuk mi is, ha ha ha ha!"
Ti napotok / ti szabàlyaitok
Ha azt mondanátok , mindenki alsoneműben menjen , megtehetitek.
Akinek nem tetszik nem kell elmenni.
A Ti napotok, legyen úgy, ahogy Ti szeretnétek.
Én is tennék ilyen kikötést, ha esküvőm lenne.
Mondjuk eleve nem terveznék nagy esküvőt.
Aki megsértődik, hogy nem viheti a totyogósát, az jobb ha nem is megy. Azt kell figyelembe venni a vendégeknek is, hogy Ti mit akartok.
Gondolom a válaszolók többségének nincs gyereke. A gyerekem hozzám tartozik, a család tagja. Ha kapunk egy esküvői meghívót az gondolom a családomnak szól. Majd én eldöntöm,hogy szeretném-e vinni a gyerekemet vagy sem, tudom-e kire bízni vagy nem. Ha nem tudom kire bízni és nem megyek el ez is bántó lehet annak aki megtisztelt azzal,hogy meghívott.
Nemcsak a gyerekkel lehet gond,egy részeg vendég is okozhat galibát. Voltam már ilyen eseményen, a pasi sorra rángatta fel a nőket táncolni,kezébe vette a mikrofont és énekelt. Küldd haza...megsértődött az egész család. Jó, sértődjön..de a hangulatra már rányomta a bélyeget.
69es vagyok és van 8 éves gyerekem.
A meghívókon általában szerepel, hogy plusz kisérőt vagy családot
Egyrészt, az esküvőt tartóknak állnia kell mindenki ételét, italát.
Másrészt tényleg ők döntsék el, akarnak e egy halom kisgyereket kerülgetni vagy nem.
A gyerekem hozzám tartozik, de önálló személyiség vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!