Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 00:38
91/115 anonim válasza:
Ja, amúgy meg nemcsak a gyerekekre vagyok kiakadva - alkesz vagy kis piálás után vállalhatatlanul viselkedő embereket, minden összejövetelen üvöltve-fröcsögve politizáló stb. "embereket" sem hívnék meg.
92/115 anonim válasza:
Egyáltalán nem korosztály kérdése, én se vagyok húszéves, megse jut eszembe a magam igényeit előtérbe helyezni a más esküvőjén. Szerintem illntelligencia kérdése, nem pedig életkoré.
93/115 anonim válasza:
91, jaja, az is megérne egy misét. Sok tróger van, beiszik azt gyökér lesz. Ordibál, dülöngél, kötelezik, politizál mint egy ősember, hisztizik, drámázik, sír, behány... annyi ilyen barmot láttam már...
94/115 anonim válasza:
93.
És a többség ilyen, az a nagy gond... ez a réteg adja a társadalom "gerincét", ők lettek - mentalitásra - az "átlagemberek".
95/115 anonim válasza:
Hát én támogatnám. Anno 15 évesen egyik távoli családtagom esküvőjén voltam. A menyasszony drága jó édes anyja rámsózta az összes gyereket, olyan rosszak voltak mint a pusztulat. Fél órát bírtam, aztán otthagytam őket, jeleztem is, hogy nem gyerekekre jöttem felügyelni, oldják meg ha már elhozták őket. Fú de csúnyán néztek rám. 4-6 éves gyerekek, fele neveletlen, szemtelen, mondhatsz neki bármit, le se tojja, mert mekkora buli van már, anya se figyel, apa is már bepiált, egy idegenre meg miért is kéne hallgasson. Burogattak mindent, kaptak egy kis ejnye-bejnyét,de nem szólt rájuk komolyabban senki. Aztán jött az este, mindegyik nyűgös volt már, hisztiztek, ez nem jó, az nem jó. Nem bírják úgy, ahogy a felnőttek.
96/115 Savlekotő válasza:
Lehet lepontozni, de sajnos nem tudom emberszámba venni azokat, akik nem vesznek emberszámba egy gyereket.
Akkor viselkedjetek emberként..
97/115 anonim válasza:
96.
Emberszámba még igen, de a felnőttekkel szemben a gyerekek visonganak és számukra unalmas egy ilyen esemény. Miért kínozzák őket ezzel? A szülők hülyék, hogy elhozzák.
98/115 Savlekotő válasza:
Nem az a baj h elhozzák hanem hogy nem nevelik meg őket mert ezek a szülők is tirpák szinten vannak a gyerek meg másol mintát hoz..
99/115 anonim válasza:
98.
Na igen, de ezzel mit lehet kezdeni? Elvenni nem lehet a szülőktől, így marad minden így. Ha nem hozzák el a gyerekeiket akkor csak 2 bunkó jön el, ha igen, akkor 3 vagy még több.
100/115 anonim válasza:
Akkor biztosíts a gyerekeknek a helyszínen megőrzést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!