Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerekmentes esküvő? Illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 00:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
21%
Értem. Akkor a bunkó felnőtteket minek meghívni?
2021. nov. 18. 23:51
 32/115 anonim ***** válasza:
91%

32-es, ne értetlenkedj már, te jóképességű! A gyerekek nem azért lesznek elviselhetetlenek, mert a szülők bunkók. Hanem mert a szülők gyengék és alkalmatlanok. Soha rá nem csapnának a gyerek hátsójára, vagy suhintanának a szájára. Soha nem kiabálnának rá, büntetnék meg.

Nem nevelik őket. A gyereknek mindent szabad, körülötte forog a világ, és megtanulja, hogy hisztivel és tombolással bármit el lehet érni. Még vagy öt éve a buszon tanúja voltam, ahogy a gyerek szó szerint lehülyézi a szüleit! A szülők meg csak finomkodtak vele. Hát azt hittem berosálok!

Sajnos ez az általános vélekedés már, hogy jajj ő csak gyerek. Igen? Akkor mégis miafhaszomból tanulná meg a felnőttes viselkedést, ha ilyen nyomorultak a szülei?!

Úgyhogy majd ha megint divatba jön a normális, konzervatív gyereknevelés, na akkor majd lehet gyerek a lagzimon. Ha a gyerekek úgy nőnek fel, hogy nem minden másodpercben körülöttük forog a világ, ha megtanulnak viselkedni és nem hisztiznek - na akkor majd lehet gyerek az esküvőmön.

2021. nov. 19. 06:08
 33/115 anonim ***** válasza:
97%

Egyelőre én vagyok az, aki ismeri a rokonait. Én vagyok az, aki tudja, kit kell kitől messzire ültetni, milyen ital fog fogyni a legjobban, illetve ki az, akit nem érdemes meghívni, mert tönkreteszi az egészet. A rokongyerekek az említett kategóriába tartoznak. Szeretem a szüleiket, de nem kellett volna gyereket csinálniuk és rendszeresen este megyünk hozzájuk, mióta lett gyerekük, hogy ne legyen ébren véletlenül sem. Biztos vagyok benne, hogy nem lesznek a világ szégyenei, ha elérnek egy tűrhető kort, mondjuk 10-15 év körül, de amit most csinálnak, az nem hiányzik sehova. Menekülünk előlük konkrétan, annyira erőszakosak, nem mutatkozunk velük szívesen, mert hangosak, hisztisek és neveletlenek. Némelyik hiperaktív is... Nem szeretném őket ott látni, ahogy nem szeretném az alkoholista nagyapámat sem, ha még élne. Ő volt az az ember, aki a nővérem esküvőjén úgy berúgott, hogy összehányta a dísztermet és leqrvázta anyámat. Én alig emlékszem, mert 8 éves voltam és nem sokkal utána meg is halt májrákban, de családtag ide vagy oda, stabil pillanataiban cuki papi ide vagy oda, nem kellett volna elhívni. Ez van.

Akinek nem tetszik, hogy hogy döntök a saját rokonságomról, az ne legyen a rokonom. :) És higgyétek el, egyszerűbb azt mondani, hogy ne hozzon valaki kisgyereket, mint azt elsimítani, hogy xy lánya eljöhetett, mert egy csöndes kis angyal, aki imád gyöngyöt fűzni és rajzolgatni és soha egy rossz szavam nincs rá, a másik 7 gyerek meg azért nincs ott, mert a szülei alkalmatlanok arra, hogy társaságba valónak neveljék vagy bírjanak vele.

2021. nov. 19. 06:20
 34/115 anonim ***** válasza:
83%
Nekem van gyerekem, de elég csak rá néznem és tudja hogy mi az ábra. Pedig nem egyszerű eset. A bunkó szülők bunkó gyerekei kombó gyilkos páros, főleg hogy én betartom a szabályokat, ők meg nem.
2021. nov. 19. 08:27
 35/115 anonim ***** válasza:
98%

"Mert már minden az egyénről szól. Szerintem innentől kezdve ne is beszéljünk családról."

Nem, egy esküvő eleve nem az egyénről szól (illetve nem erről kéne szólnia). Hanem a párról, ami két ember, illetve az ő családjaikról és barátaikról, akik nekik fontosak. Az egoizmus ott kezdődik, mikor a párnak, az örömszülőknek, testvéreknek és mindenkinek Pistike rombolását vagy óbégatását kell hallgatni, mikor a gyűrűhúzásba beleüvölt, hogy "Mikor lesz mááár vége?" Jó esetben egyszer házasodik az életben az ember és mondjuk a pár szülei, rokonai, szerettei szeretnének ezt a pillanatot meghitten átélni, és hadd ne kelljen már ekkor is a szent gyermekre irányulnia minden figyelemnek.

2021. nov. 19. 08:52
 36/115 anonim ***** válasza:
14%
Értem.
2021. nov. 19. 08:54
 37/115 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem manapság egyre elfogadottabb. Én támogatom a saját, személyes tapasztalataim alapján (minden szülő azt mondja, hogy a gyereke milyen jól nevelt, aztán egy olyan esküvőn nem voltam, ahol, ha volt gyerek, pl. rendesen hallani lehetett volna a ceremóniát a gyerekbömbölés/visítás miatt - és általában ilyenkor annyi nincs a szülőkben, hogy kivigyék a gyereket... és lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve, de én nem bulizni meg zabálni járok elsősorban esküvőkre, hanem szeretek végignézni és HALLGATNI egy szép, romantikus egybekelést -, meg a lagzin ne lett volna végig balesetveszély azért, mert a gyerekek rohangálnak, a szülő meg tojik bele, mert "én is élvezni akarom az estét". De alapvetően úgy vagyok vele, hogy bármit joga van a párnak kérni, ha az nem veszélyezteti a meghívottak egészségét - legfeljebb, ha túlzásnak találják, nem mennek rá el... és akkor viszont ezt illik a párnak tiszteletben tartani.
2021. nov. 19. 09:05
 38/115 anonim ***** válasza:
99%

Tessék, élő példa a 30. Az ilyen “a gyerek a világközéppontja és mindenki egy egoista hulladék, aki szerint nem így van” típusú egyed gyereke (na meg ő saját maga) az, akit messziről kerülni kell, mert a kedves vérmami anyucija ugyanezeket az “értékeket” és gusztustalan stílust adja át neki is. Itt TE vagy az egyetlen hulladék, torz ember, aki pusztán azért aggat ilyen minősíthetetlen jelzőket IDEGEN emberekre, akikről a világon semmit nem tud, mert azok a saját tulajdon esküvőjüket, amire hónapokat készültek, ami több millióba került és amiből jó eséllyel csak egy lesz az életükben, nem Sárika meg Pistike takonyhörgős üvöltözése között szeretnék eltölteni. El se tudok képzelni ennél nagyobb bűnt meg egoizmust valóban…🤦🏻‍♀️

Az csak az igazán egoista, aki azt hiszi az ő kölke meg úgy általában a kölkök jelentik a világ közepét és mindenkinek is szeretnie kell őket és el kell viselnie bárhol, bármilyen körülmények között, mert hát ő egy gyerek. Nevetséges. Értelmes felnőtt ember fel tudja fogni, hogy rohadtul nem kiváncsi mindenki, mindig a gyerekére és nem fog a kardjába dőlni, amiért egy eseményre nem viheti el. De ugye ezek az értelmes felnőttek. És akkor vannak a sértett, óvodás szinten megragadt hisztis “felnőttek”, akik képtelenek ezt az egyszerű dolgot felfogni és tiszteletben tartani bármiféle mocskolódás nélkül.

2021. nov. 19. 09:26
 39/115 anonim ***** válasza:
2%
Felesleges vitatkozni. Az egyik fél sem jobb, sztereotípiák tömegét hányjátok folyamatosan. Mert ha gyerek az csak idióta és neveletlen, a szülők meg bunkók. Érdekes, én nem kevés lagziban voltam, de nem tapasztaltam hogy a gyerekek tönkre tették volna. Viszont mindenki úgy dönt ahogy akar.
2021. nov. 19. 10:06
 40/115 anonim ***** válasza:
0%
Nem sok esküvőre mennék szívesen el a fenti vélemények alapján. Én egyszerűbben gondolom mindezt. Ki az akit szeretnék meghívni? A testvérem,barátom,munkatársam? Akkor azt meghívom. Pont. De nem mondom,h ne hozza magával a gyerekét,ahogy azt se mondom,h ki mennyit ihat,ki táncolhat,és ki óbégathat részegen.
2021. nov. 19. 12:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!