Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerekmentes esküvő? Illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 00:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, bunkóság ilyet kérni, hiszen a gyerek is a család része
Nem, joguk van a síró-hisztiző gyereket nem meghívni
Egyéb
142 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/115 anonim ***** válasza:
35%
Én nem mennék el egy ilyen esküvőre. Nem azért, mert ne tudnám megoldani a gyerekeim felügyeletét, hanem mert nem értek vele egyet. Nem lenne bennem harag, meg semmi, de nem mennék el.
2021. nov. 18. 01:07
 2/115 anonim ***** válasza:
78%

Egyszerűbb ha azt mondod hogy felnőtt buli lesz, sok piával stb.. úgy másként hangzik mint az higy ne hozzák az egyik családtagot.

Ha te vagy gyermektelen akkor normálisnak tűnik amit írsz. Ha viszont te vagy a gyerekes akinek van pl egy 8 meg egy 12 éves gyereke akkor nem akarod otthon hagyni a kisebbet csak azért mert nem kívánatos az esküvőn. Ezért úgy kell tálalni hogy szívesen menjenek.

2021. nov. 18. 01:09
 3/115 anonim ***** válasza:
31%

Akkor nem fognak elmenni.

Kik fognak vigyazni rá?

2021. nov. 18. 01:56
 4/115 anonim ***** válasza:
51%

Volt korábban egy elég hosszú vita róla, ha beírod a keresőbe, akkor lehet, hogy kidobja.

Én azt gondolom, hogy az esküvőket leginkább a gyerekek élvezik. Nagyon sok vendégnek inkább egy udvarias - és ahhoz képest elég drága - gesztus, hogy elmegy, ezek a személyek rosszul tudják megélni, ha te nem vagy ugyanilyen udvarias. Ezért azt érdemes valahogy tudatni a meghíváskor, hogyha valaki nem akar emiatt jönni, akkor ne érezze rosszul magát emiatt.

Illetve nektek kell tudni, hogy a ti rokonságotok hogyan fog erre reagálni, mert én mondhatom, hogy semmi gond nem lesz vele, ha utána anyud nem jön el az esküvőre és hat évig nem áll veled szóba miatta.

Amire figyelj, hogy olyan ne legyen, hogy mondjuk a húgod gyerekei közül csak egy jöhet vagy hasonló.

2021. nov. 18. 02:20
 5/115 anonim ***** válasza:
21%
Ez mega-giga bunkóság lenne, jól érzed. Te is voltál síró-hisztiző gyerek, ahogy befosi vén trotty is leszel egy nap. Én nemcsak nem mennék el, hanem szóba se állnék veled többet egy ilyen "meghívó" után.
2021. nov. 18. 03:16
 6/115 anonim ***** válasza:
77%

Naná, hogy illik. Mi is megmondtuk, hogy felnőtt buli lesz, légyszi, 10 év feletti gyerkőccel gyertek. Segítek is keresni valakit, akire rá lehet bízni addig. De én nem szeretnék sírást az esküvőmön, az örömanyukákén kívül.

Mindenki felfogta és nem volt belőle sértődés. A legtöbben még örültek is neki, hogy bulizhatnak egy jót az asszonnyal együtt kettesben. Normális családokban szoktak amúgy is ilyen esték lenni, ahol a szülők kettesben elmennek valahova.

Másrészt meg magasról teszek arra is, ha nem illik. Nem azért tettünk félre 3-4 millió forintot és nem azért vártunk 2 évet jegyességben, hogy másokhoz kelljen alkalmazkodni. Majd csinálnak maguknak esküvőt, ott az lesz, amit ők szeretnének, ide meg nem kötelező eljönni, ha egy egyszerű kérdést nem lehet teljesíteni hiúságból. Tekintettel arra, hogy az ismeretségi körömben alig vannak kisgyerekesek, leszünk elegen akkor is, ha mindenki behisztizik ezen. Szerencsére annál kulturáltabbak.

2021. nov. 18. 03:29
 7/115 anonim ***** válasza:
36%
Lehet lepontozni, de sajnos nem tudom emberszámba venni azokat, akik nem vesznek emberszámba egy gyereket. A mai világban már minden sz.rt tolerálni kell a nővé operált férfitól a magát helikopternek képzelő izlandi bálnáig, csak pont a gyerekekkel van egyeseknek bajuk.
2021. nov. 18. 04:04
 8/115 anonim ***** válasza:
73%

Kerdezovel egyetertek. En se hivnek gyereket. Sot en 16 evre tennem a korhatart inkabb a biztos nyugslom erdekeben.

A Te eskuvod! Olyan legyen,ahogy Te akarod!

2021. nov. 18. 04:23
 9/115 anonim ***** válasza:
23%
Gruppen party-ra nem hivod a gyerekeket az érthető, de olyan esküvőre? A lábam sem tenném be ahol 12+ személyek, emberek lennének. Ti esküvőtök igaz, annyian is lennének. Apaként sértésnek venném ha meghívót a családomat a neves naposra és a gyerekemet hagyjam valakinél. Ez most troll kérdés egyébként?
2021. nov. 18. 04:55
 10/115 anonim ***** válasza:
76%
Azt a rokont sem hívom meg, aki vállalhatatlanra és agresszívre issza magát... Egyszerűen nem akarom látni, hogy rontsa a hangulatot. És a gyerekkel is ugyanez van. Értem, hogy természetes ez gyerekkorban, csak leszarom. Egy kaliber a szememben minden ember, aki csak lejárat és tönkretesz dolgokat, amikbe én energiát és pénzt fektettem és amik egyszer egy életben alkalmak.
2021. nov. 18. 05:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!