Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerekmentes esküvő? Illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 00:38
 71/115 anonim ***** válasza:
13%

71-es, azt érted a fentiek alatt,hogy Te elfogadod ami a meghívóban áll? Ha Kiss József és Kiss Józsefné van a meghívón, vagy Kiss József és felesége részére szól azt érted alatta,hogy a gyerek már nem tartozik bele?

Sok esküvőn vannak kiskoszorúslányok. Ilyenkor nehéz megszabni,hogy Ők mehetnek de más gyerek ne.

2021. nov. 23. 08:30
 72/115 anonim ***** válasza:
100%
Azért esküvői meghívót nem vadidegenektől kap az ember. Megkapom, felhívom, megköszönöm és egyeztetünk.
2021. nov. 23. 08:33
 73/115 anonim ***** válasza:
93%
73-as, egy kislétszámú esküvőre általában személyesen adják át a meghívót, esetleg nagyobb távolságra küldik előzetes telefon után. Ha én lennék most házasulandó és nagyon gyerekmentes esküvőt szeretnék a létszámot korlátoznám be, így jelezném,hogy a családból két főre számítunk.Ez kevésbé lehet sértő. Bár ahogy látom itt a megbántásra nagyon nem adnak..
2021. nov. 23. 08:39
 74/115 anonim ***** válasza:
100%
74 es Megbantódnak egy meghívón? De jó hogy nincsenek ilyen rokonaim :D
2021. nov. 23. 08:42
 75/115 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bántot nem éreznék azon, ha valaki gyerekmentes esküvőt akar. Nem az én gyerekemre írja, hogy ne vigyem, hanem egyáltalán nem szeretné a gyerekekkel járó gondokat. Nem értem, miért ekkora probléma ez.

Ha gyerekedet zsúrra hívják, megsértődsz, ha csak a gyerekeknek szól, a szülök csak adják le és menjenek a gyerekekért?

2021. nov. 23. 08:44
 76/115 anonim ***** válasza:
26%
A gyerekzsúr gyerekzsúr, gyerekeknek, az azért kicsit másabb. De tény, szerintem kommunikáció kérdése az egész, vélhetőleg tapintatosan is meg lehet ezt oldani.
2021. nov. 23. 08:54
 77/115 anonim ***** válasza:
90%

Óriási tévedés, hogy majd te döntöd el viszed-e a gyereked vagy sem! Mint ahogy tippelgetni sem kell, hogy vajon kinek szól a meghívó, lévén hogy, aki gyerekmentes esküvőt akar, az nem telepátiával próbálja közölni az infót, hanem már a meghívóba is világosan belefogalmazza valamilyen úton-módon, de általában személyesen adják oda, ahol kiegészítésként elmondják, hogy ez most felnőtt esemény lesz. Tehát nem te döntöd el kit viszel a másik esküvőjére, hanem a házasulandó pár.

Attól pedig, hogy a gyereked a családod része, még tán képes vagy önállóan is jól érezni magad, gyerek nélkül, elvégre különálló személyek vagytok! Mint ahogy diszkóba meg céges összejövetelre sem cipeli az ember a gyerekét, bármennyire is a család része.

Egy egyszerű és érthető kérés ez az ifjú pár részéről, aki nem képes felfogni és tiszteletben tartani, az marad otthon a hátsóján a gyerekével együtt.🤷🏻‍♀️

2021. nov. 23. 09:56
 78/115 anonim ***** válasza:
90%
Az esküvő meg esküvő, felnőtteknek, hajnalig tartó tánccal, alkohollal és társaival, ennyi.
2021. nov. 23. 11:26
 79/115 tornado2 válasza:
5%

Illik e? Egyértelmű nem, az esküvő családi esemény, nem rekeszthetsz ki onnén valakit az életkora miatt.

Ha felnőtt bulit szerveznek, az más. De az esküvővel az nem ősszeköthető.

Csak hogy tiszta legyen, az esküvő nem a férjétől és feleségéről szól!

Nem ők vannak a középpontban, hanem a család és az azok elötti fogadalom tétel.

Ha a család egy szegmensét kitiltod, Pl

az életkora miatt, azzal nem csak a hagyományt tiprod két lábbal de rendkívül neveletlen, bunkónak tünsz.

Csak megjegyzem halkan, hál istennek még nem voltam olyan esküvőn, ahol ne sírt volna fel egy kisbaba a lehető legrosszabb időpontokban.

De ez nem idegesít senkit se, ez áldás. Isten áldása a frigyre.

2021. nov. 25. 10:30
 80/115 anonim ***** válasza:
7%
Én voltam olyan esküvőn ahol a dédi is ott volt, kerekesszékben. Lépcső, szűk bejárat, de vitték a dédit. És volt ott gyerek is, akivel természetes kinn maradt a szülő mivel gondolta,hogy zavaró lehet.A lagzis részben meg már nem zavart senkit.
2021. nov. 25. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!