Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerekmentes esküvő? Illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 00:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
93%

Csak azért, mert nem kívánom egy rakás vinnyogó, rohangáló gyerek között tölteni az esküvőm napját, véletlenül sem jelenti, hogy nem veszem őket emberszámba, nem is értem ezt hogy sikerült összehozni. Szimplán az a nap egy boldog és vidám nap kellene legyen, de számomra nem lenne az, ha tele lenne egy csomó hisztiző, rosszalkodó gyerekkel.

Amúgy meg az megint nem visz előre, hogy biztosítson az ifjú pár gyerekmegőrzést a helyszínen. Ugyanúgy ott lesz egy rakat gyerek + miért kéne plusz költségekbe vernie magát bárkinek is, csak mert néhányan nem tudják feldolgozni, hogy egy napot a gyerek nélkül kellene legyenek? Azt megértem, ha valaki sehogyan sem tudja megoldani a gyerek felügyeletét 1 nap erejéig, de akinek ez amúgy nem okozna gondot, de úgy áll hozzá, hogy csak azért sem, mert mi az hogy a gyerek nem mehet... hát az jobb is, ha otthon marad ilyen mentalitással.

2021. dec. 16. 13:49
 102/115 anonim ***** válasza:
19%

Nincs gyerekem,nem is vagyok nagy gyermek rajongó és elég hamar odébb állok ,ha valahol rákezdenek bömbölni vagy vergődni,mert nincs igazán türelmem hozzájuk.

De ez a gyermekmentes , tökéletesre kimaxolt esküvő sztori a külsőségeken és a felszínességen kívül semmiről nem szól.

Én sem mennék el,ha pl a nővérem,bátyám gyereke ki van tiltva ilyen indokkal.

Nem akarnék díszlet lenni a szépen és drágán megkomponált esküvőjén senkinek.

Még a végén rontanám az összképet...

Az ilyen utolsó szalvétagyűrűig megtervezett parádé legtöbbször csak egy rövid életű látszat házasság előszobája.

Természetesen szíved joga,hogy hogyan alakítod ezt a napot.

Részemről nem lenne harag.

2021. dec. 16. 14:24
 103/115 anonim ***** válasza:
78%
Azért kíváncsi lennék arra is, hogy mennyien ragaszkodnának a gyerekeik jelenlétéhez, ha mindenkinek fizetnie kellene a saját családjának fogyasztását és nem "potya vacsora" lenne, amit majd az a két hülye szépen kifizet...
2021. dec. 16. 14:51
 104/115 anonim ***** válasza:
75%

Hidd el, legtöbb ember nem potyának tekinti ezt,hanem kényszer programnak a családi béke kedvéért.

Egy 4 tagú családnak rendes ruha, ajándék, plusz ha át kell szelni az országot ,akkor még annak a költsége is..nem aprópénz.

Főleg,ha még dress code is van😆😆😆

2021. dec. 16. 14:54
 105/115 anonim ***** válasza:
80%

104.

Akkor mire jó ez az egész bohóckodás? Mindenkinek kényszer, a házasságkötőknek sok pénz a semmire, a vendégeknek is egy kötelező rossz - kinek jó ez?

Jaaaa, persze az erre épült lehúzó iparágakkal. A sok vőfély-bohócnak még dolgozni kellene menni - aminél jóval kényelmesebb prosztó csasztuskákat elsütögetni egy rakás részegnek.

2021. dec. 16. 14:59
 106/115 anonim ***** válasza:
87%
Azért mert nem mehetnek vinnyogó gyerekek egy esküvőre, mert a házaspár pl nem bírja őket idegekkel, miért jelentené azt, hogy minden meg van szervezve az utolsó szalvétagyűrűig és egész csak a külsőségekről és felszínességekről szól?? Nem is értem ezt hogyan sikerült összelogikázni. Nálunk sem jöhetett kölkök, de ennek a leghalványabb köze sem volt külsőségekhez, egyszerűen nem bírjuk őket + ismerjük a rokonok/barátok gyerekeit és bőven van köztük neveletlen, akik képtelen normálisan viselkedni. Felfoghatatlan minek kell olyat belemagyarázni hasraütésszerűen a dolgokba, ami ott sincs..
2021. dec. 16. 15:07
 107/115 anonim ***** válasza:
13%
A mi eskuvonkon 5 gyerek van tervbe veve, hogy eljonnek. 8, 6, ket 2 eves iker kisfiu illetve egy par honapos csecsemo. Igaz, veluk egyutt leszunk 25-en (etteremben leszunk utana, semmi extra) es bizom a csaladban, hogy meg tudjak nevelni a gyerekeiket, vagy ha kezd elharapozni a helyzet, maguktol belatjak es hazamennek/felrevonulnak.
2021. dec. 16. 17:16
 108/115 anonim ***** válasza:
79%

Milyen fröcsögve beszélésről hadoválsz? Mi az, csak nem a tyúkszemedre léptem, hogy ez ennyire csípi a szemed? Ha egyszer ismerjük és pontosan tudjuk, hogy neveletlenek a rokonok/barátok gyerekei, akkor most minek kéne itt mellébeszélni meg ferdíteni? Nem fröcsögtem, tényeket közöltem, amiről neked ráadásul fogalmad sincs, mivel én ismerem őket és nem te.

Nem kell képzelned semmit, segítek: egészséges és normális kapcsolatokat sikerült építeni és igen, mindenki remekül érezte magát. Még egyéb?

Nem tudom minek kell kötözködni és ismeretlenül személyeskedni, de ez kizárólag téged minősít.

2021. dec. 16. 18:12
 109/115 anonim ***** válasza:
11%

Pont ugyanez jutott eszembe.

2021. dec. 16. 18:17
 110/115 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg semmiféle fröcsögés és probléma nincs az említett kommenttel, ellenben a 109-el, aki egyetlen mondat alapján egyből ítélkezik meg beszólogat, de persze mindezt szigorúan ismeretlenül, úgy ahogy halvány fingja nincs ki a kommentelő és milyen ember valójában..

Leírta, hogy náluk is gyerekmentes esküvő volt, mert ismeri a rokon gyerekeket és tudja, hogy nem bírnának viselkedni. Mi ebben a fröcsögés, de most őszintén? Egyeseknek ennyire lételemük a kötözködés?

2021. dec. 16. 18:23
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!