Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 18. 00:38
111/115 anonim válasza:
Itt senkinek nincs halvány f... arról,hogy ki a kérdező, kik a többiek, arról meg főleg nincs,hogy akiket hívna ott hogyan is viselkednének a gyerekek. A kérdés szerintem egyébként is fölösleges, nem hinném,hogy idegenek véleményére alapozva döntene bárki is.
112/115 anonim válasza:
Nem is kell legyen halvány lila fingunk arról, hogy személy szerint ki a kérdező, ki házasodik meg hogyan viselkednének a gyerekek, bőven elég információ az, hogy a házasuló pár gyerekmentes esküvőt akar. Innentől felesleges találgatni meg sértegetni a másikat, az ő esküvőjük, azt hívnak meg, akit akarnak!
113/115 anonim válasza:
Persze...de akkor miért várnak erről véleményt??
114/115 anonim válasza:
Mert mondjuk nem a kommentelők és nem is saját személyéről kért véleményt a kérdező!
Azért lett kiemelve a halvány fingja sincs dolog, mert egy “kedves” hozzászóló egyből el kezdett kötözködni és személyeskedni, miután leírtam normálisan a saját véleményemet. Ennek kapcsán került szóba az, hogy talán nem kéne totálisan ismeretlen minősítgetni, pláne hogy fogalmad sincs ki az az ember. Tartsuk tiszteletben egymás véleményét, nem nagy kérés szerintem.
115/115 anonim válasza:
113-as vagyok. A válaszolók véleményt mondanak az Illik-nemillik kérdésről is. Viszont nem hinném,hogy a kérdezőnek a válaszok mérvadóak.Az,hogy kit hívunk meg az esküvőre a mi döntésünk és vélemény ugyan lehet, de nem hiszem,hogy ezek alapján majd másképp' dönt bárki is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!