Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gyerekmentes esküvő? Illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekmentes esküvő? Illik olyat kérni, hogy 12 éven aluli gyereket ne hozzanak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 18. 00:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
86%
31-es: a bunkó felnőttek is ritkán kapnak meghívót... aztán durciznak.
2021. nov. 19. 12:27
 42/115 anonim ***** válasza:
99%
31: én bunkó felnőttet sem hívnék meg. Nem gyerekellenes vagyok, hanem annak a pártján vagyok, hogy elsősorban nem bulikázni van ott az ember, hanem a párt ünnepelni és az ő egybekelésüket nézni, meg utána jobb esetben kulturált módon szórakozni. Hóttrészeg alkeszeket sem szívesen kerülgetek, és a magam részéről őket sem hívnám meg az esküvőmre.
2021. nov. 19. 12:30
 43/115 anonim ***** válasza:
95%
Az én családom állandó okvetetlenkedését, beleugatását, frusztrálóképességét ismerve megmondtam, hogy vagy nem házasodok, vagy 2 db tanú lehet rajtunk és az anyakönyvvezetőn kívül jelen. Az utóbbi mellett döntöttünk.
2021. nov. 19. 12:31
 44/115 anonim ***** válasza:
97%
43. Támogatom, de én az anyagi okok miatt.
2021. nov. 19. 13:15
 45/115 anonim ***** válasza:
98%

Simán lehet. Olyan esküvőtök legyen amilyet ti akartok.

Nekünk is gyerekmentes esküvőnk volt, és imádtuk mindketten. Így volt tökéletes.

Mi úgy voltunk vele, Aki ezen megsértődik , az szánalmas, jobb ha nem is jön el. Mindenki eljött és jobban érezték magukat, hogy nem kellett a gyerekre figyelni. Van olyan barátunk aki azóta se viszi esküvőre a gyerekeket, kérés nélkül. Rájött mennyivel felszabadultabban érzik így magukat a feleségével.:)

2021. nov. 20. 18:38
 46/115 anonim ***** válasza:
95%

Teljesen egyetértek abban, hogy olyan esküvőtök legyen, amit ti akartok!

Én ezen egy pillanatig nem sértődnék meg. Pedig nem volt gyerekmentes esküvőnk.

Őszintén bevallom, hogy az elmúlt 10 évben rengeteg olyan esküvőn voltam,a hol ordított a gyerek egyházi közben, rohangáltak mindenkinek a tánctéren, visítottak stb. Persze cukik, amikor a tieid, de azért külső szemmel nem cuki. Hiába próbál mindenki udvariasan mosolyogni rajta.

Én is azoktól hallom a legjobban, hogy "bezzeg az én gyerekek tud viselkedni", akinek a gyereke sosem tud.... De ugye a saját hibáinkat sokkal nehezebb reálisan látni.

Szóval én támogatnálak, így is úgyis! Mert ez a TI esküvőtök, nem az enyém, meg a szomszéd ősanyáé, meg a Marika nénié.

2021. nov. 20. 19:15
 47/115 anonim ***** válasza:
98%

Unokatestvérem a meghívóban kérte, hogy ne legyenek gyerekek az esküvőjén

Persze volt néhány tahó paraszt akik ennek ellenére a kölykét is elhozta

Legyen ez az ifjú párt választása. Ha nem akarnak itt gyereket, akkor a násznép ezt tartsa tiszteletben, vagy maradjon otthon

2021. nov. 22. 05:28
 48/115 anonim ***** válasza:
100%
Ma már mindenki azt csinál amit akar, ennek meg az a következménye, hogy az emberek egymás miatt szenvednek. Nos, ebbe a környezetbe mindenki helyezze bele önmagát, és gondoljon amit akar.
2021. nov. 22. 08:32
 49/115 anonim ***** válasza:
100%
Külföldön (USA) ez már elfogadott, itthon még szerintem simán kicsapja a családnál a biztosítékot. Arra mindenképpen figyeljetek, hogy extra előre szóljatok, hogy tudjon szerezni gyerekfelügyeletet.
2021. nov. 22. 10:17
 50/115 anonim ***** válasza:
100%

Az előző vagyok: Ilyet is láttam egyszer, és nagyon jó ötletnek bizonyult: A gyerekek létszámától függően felfogadtak óvónéniket (asszem ott 3 volt) és ők szórakoztatták a gyerekeket egy külön teremben (voltak játékok is). Ez amúgy az előtér volt, szóval ahogy a szülők letették a kabátokat, mondták nekik, hogy nézd itt az xy néni, nagyon aranyos, nézd milyen játék van nála, ő fog játszani veled és vigyázni rád, amíg anya táncol, jó?

Azzal pedig nem értek egyet, hogy a gyerekek élvezik a legjobban az esküvőket.

2021. nov. 22. 10:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!