Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt az esküvőd? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az esküvőd? Mi volt a menete?

Figyelt kérdés
Nekem fél év múlva lesz és most kezdek izgulni, éppen próbálok összerakni egy forgatókönyvet :D
jan. 10. 09:38
 1/5 gergelice16 ***** válasza:
60%
jan. 10. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Mi ceremóniamestert hívtunk, vele beszéltük (volna, ha nem mondtuk volna le a teljes esküvőt, szóval konkrét tapasztalatom sajnos nincs) meg a menetrendet, hozzánk igazítva.
jan. 10. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
66%

Kikértük a papírokat a követségen keresztül, foglaltunk időpontot a hivatalban és esküvő két tanúval.

A fő ok: a családjaink. Sok a feszültség közvetlen családtagok között is, saját családomban, a férjemében... Nem akartunk balhét, így ez volt a legegyszerűbb.

De kérjetek fel esküvőszervezőt, hogyha komolyabb léptékben gondolkoztok, mert irtó stresszes egyedül megszervezni.

jan. 10. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Németországban volt, így kevertük a német és magyar hagyományokat.

12:00-kor kezdődött a pezsgős vendégfogadás, de a keménymag már 11-re ott volt. Nem tették rosszul, mert a legínycsiklandóbb vendégváró falatokat megették, mire mindenki megérkezett :) Mikor ez megtörtént, a ceremóniamester ismertette a menetrendet, köszöntötte a szülőket, vendégeket, majd indultunk a hivatalba.

13:00-kor kezdődött az esküvő, gyönyörűszép szertartás volt, gratulációkkal, csokordobással, fotózással, német tradicionális baumstämm sagennel együtt 15.30-ra értünk vissza a fogadás helyszínére.

15:30 esküvői ebéd, beszédek a csaladtagoktól, barátoktól, ajándékozás, odamentünk a férjemmel minden asztalhoz, beszélgettünk mindenkivel egy kicsit.

17:00 első tánc, kezdődött az élőzene

18:00 a baráti társaság pár tagja külön-külön rendezett egy meglepetés táncot nekem és a férjemnek is, hatalmasra sikeredett :D

19:00 Meglepetés fellépő érkezett :))

19:30 vacsora

Ezután tizenegyig ment a pörgés és a tánc ezerrel

23:00 Hagyományos menyasszonytánc

00:00 Tüzijàték :) Közben felszolgálták a tortát

Én ezalatt átöltöztem fehér tradicionális menyasszonyi drindl-be, visszatérve mindenkivel koccintottunk.

01:00 Teljesen spontán esküvői vonatba torkollott a tánc, kimentünk így az utcára, tettünk egy kört vonatozva, énekelve a vendégsereggel

02:00 Pezsgőparty :)

03:00 Felszolgálták a maradék kaját, pihent mindenki egy kicsit

Ezután reggel 7ig nyomtuk még akkor lett vége :)) Csillagszórós kivonulást terveztünk, de már full világos volt, szikrázott a felkelő nap, nem volt értelme 😂

jan. 12. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Időpontot kértünk augusztusban, befizettük rá amit kellett, utàna lefoglaltuk az éttermet amit kinéztünk, megbeszéltük velük, hogy az esküvő előtti nap elhozatjuk a tortákat amit voltak kedvesek hűtőbe tenni:). Az előzetes ennyi volt. November közepén elmentünk megcsináltatni a karikagyűrűket, 1 hét múlva elhoztuk, aztán a férjemnek vettünk kék inget, nyakkendőt, öltönye már volt, én vettem egy egyszerűbb de szép, hosszú csipkeujjú alkalmi fehér ruhát. Neten megrendeltük a menyasszonyi csokromat ( kék rózsa volt💙💙💙) a kedvencem. Megvettük a szülőköszöntős ajándékokat. Utolsó előtti nap még elintéztük a tortákat, aztán elmentünk moziba:).

Másnap reggel megjött a virágom, délben volt a polgári szertartás, + egy kis fotózkodás, fél1re átértünk az étterembe, ott mindenki azt rendelt amit akart, ettünk, tortáztunk, dumáltunk, majd olyan 5 óra körül már készülődtünk haza.

Kicsi esküvő volt, lagzit nem szeretünk volna. 17en voltunk csak, szűk család, meg a férjem barátai, és ennyi:) decemberben, az egész dekor meg minden szép karácsonyi hangulatú volt:) mindig ilyenre vágytunk❤️ Ennek már 13 éve😊🥰

jan. 18. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!