Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire későn tudjuk csak meg, hogy mi lesz az esküvő menete?
Anyakönyvi hivatalban bejelentkeztünk, külső helyszínen lesz. Azt mondta az ügyintéző, hogy pár nappal az esküvő előtt felhív az anyakönyvvezető és megbeszéljük a dolgokat, hogy mit szeretnénk, milyen sorrendben stb.
Nálatok is így volt? Fura nekem, hogy csak pár nappal előtte derül ki minden.
Miért, mi változna, ha hónapokkal előre derülne ki minden?
Minket is előtte 2 nappal hívott fel az anyakönyvvezető, ugye amikor ott voltunk nála felvettük a jegyzőkönyvet, stb, akkor megbeszéltük azt is, hogy miket szeretnénk, az már csak részletkérdés volt, hogy akkor a virágokat a színes homoköntözgetés előtt vagy után adjuk oda a szülőknek, érted. Akkor mondta, hogy pontosan hányra ér oda, emlékeztetett a személyikre meg a tanúkra és ennyi. Nagyon más megbeszélnivaló meg terveznivaló ezen a ponton nincs, a többire ott van a ceremóniamester/vőfély.
Mi első alkalommal mikor benn voltunk, megbeszéltük az időpontot, helyszínt, leendő neveket és ennyi. A tanuk neveit diktáltuk még be, de ezen is lehetett volna még változtatni.
2 nappal az esküvő elött bementem egyedül, bevittem a cd-n a zenéket (21.században a pendrive pl űrtechnika kb itt, cd-re kellett írni)
megbeszéltük hogy ki mikor megy be, mi miután jön és kb ennyi. Nem volt 20 perc az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!