Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ilyen korán az esküvő?
3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmnel, és nagyon jól megvagyunk egymással. Jövő hónapra mar esküvőt tervezünk. szerintetek ez normális? Én 22 éves vagyok, a barátnőm pedig 20. Nagyon vallalásosak vagyunk, és addig nem szeretnénk nemi kapcsolatot létesíteni, amíg meg nincs a házasság.(Mert az paráznaság, aki nem értené)
Előre is köszönöm a segítseget!
Nekem nem lenne normális. Mondjuk én nem is vagyok vallásos.
Ez a ti életetek, ti tudjátok.
Szerintem hülyeség hisz nem is ismeritek egymást, de nem is vagyok vallásos, más szemszögből nézem.
Csak zárojelben kérdezem, hogyha majd 3 év múlva 3 gyerekkel (mert gondolom védekezni is bűn) derül ki hogy nem működik, akkor mit csináltok?
#2 megoldják. Ma nem divat de a repair itt is opció, nem kell kibszni egyből a kukába ami elromlik.
Am korai még ha ilyen tisztán is gondolkoztok.
Nagyon korai és nagyon látszik, hogy csak a szex miatt siettetitek.
23/N
19 voltam mikor megkérte a kezem a férjem 22 volt 3 hónap után. Eljegyzés után összeköltöztünk. 1 éve voltunk együtt mikor házasodtunk. 1 éve 4 hónapja mikor terhes lettem az első gyerekünkkel.
10 éve vagyunk boldog házasok.
Szóval szerintem normális. Persze nem feltétlen jön be a házzaság mindenkinek.
Illetve wz is tény hogy mi kiéltük magunkat mielőtt megismertük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!