Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ilyen korán az esküvő?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmnel, és nagyon jól megvagyunk egymással. Jövő hónapra mar esküvőt tervezünk. szerintetek ez normális? Én 22 éves vagyok, a barátnőm pedig 20. Nagyon vallalásosak vagyunk, és addig nem szeretnénk nemi kapcsolatot létesíteni, amíg meg nincs a házasság.(Mert az paráznaság, aki nem értené)
Elég erősen szerencsejáték lenne ennyi ismeretség után házasodni. Ráadásul az indokotok sem jó. Szexelni akartok, szóval inkább összekötitek egy életre magatokat, mivel ha ennyire vallásosak vagytok, akkor a válás sem opció, igaz? 3 hónap alatt meg normális, hogy jól kijöttök, a legtöbb párnak nincs gondja az elején. Azok idővel jönnek elő.
márc. 8. 07:40
22/30 anonim válasza:
A házasság előtti szex paráznaságnakntartod, de simán a pap képébe hazudsz amikor esküt teszel hogy egy életre elkötelezett vagy a partnered felé. Szerintem az utóbbi nagyobb bűn, plusz magaddal is kitolsz.
márc. 8. 10:58
23/30 anonim válasza:
Ha még csak összeköltöznétek 3 hónap után, de összeházasodni, főleg azért, hogy testi vágyaitoknak szabad utat adjatok. Szerintem ez már egy rossz kezdet. Igaz, én nem vagyok ti, de biztos átgondolnám ezt a dolgot.
márc. 8. 21:27
24/30 anonim válasza:
Nem tudom milyen vallásotok van,de ha mondjuk katolikus,akkor biztosan lesne a pap a jegyesoktatáson,ha elmondjátok ezt őszintén,hogy mire fel lesz ez a házasság :D .
Hívőként nagyon tévúton vagytok,nem a szex egy katolikus/református/evangélikus stb. házasság alapja,hanem az egymás iránt táplált szerelem,szeretet,tisztelet és igen,majd ezekből következik a testiség is.
márc. 8. 21:41
25/30 anonim válasza:
Nem normális, és 99% elváltok majd, már csak azért is, mert soha életetekben nem szexeltetek.
Mi van, ha nem illetek össze? Akkor bizony válás.
márc. 8. 22:33
26/30 anonim válasza:
Hagyjátok a francba ezt a nagy vallásosdit,aztán essetek egymásnak. Ha annyira vallásosak lennétek,eszetekbe sem jutna csak a szex miatt házasodni. Főleg ilyen korai kapcsolatban.. Mégis kinek akartok megfelelni? Mert az biztos,hogy nem.egymásnak.
márc. 10. 16:47
27/30 anonim válasza:
Nekem nem lenne az, de nem vagyok vallásos. Ti tudjátok, a ti közösségetekben mik a normák.
márc. 11. 09:50
28/30 anonim válasza:
Höhö, a középsulis osztálytársam 19 évesen ment férjhez egy 21 éveshez, mert ők se akartak bűnben élni, de már nagyon viszketett nekik. Szóval megtörtént a dolog, sikerült belőle 1 gyerek, 3 havi megcsalássorozat és egy válás, mivel hogy nem voltak kompatibilisek az ágyban. Ezért szokták mondani, hogy a cipőt is felpróbálod, mielőtt megveszed. Érdekes, hogy a válás, meg a megcsalás már nem sértette a keresztény hivallásukat, csak a házasság előtti szex, hmmm.
márc. 20. 05:38
29/30 anonim válasza:
A kérdés megválaszolásához kellene definiálni a normális fogalmát. Statisztikailag nem gyakori. Egy évet biztos várnék, hogy az összes ünnepen részt vegyek a másik családjában, lássam annak a dinamikáját. 3, 6 hónap vízválasztó a kapcsolatokban meg az 1 év is. Fiatalok vagytok, ráértek. Nem látom mi oka lóhalálában megrendezni az esküvőt azon kívül, hogy egymásnak akartok esni. Plusz nem árt ha tisztában vagytok saját igényeitekkel a szexualitás terén. Lehet kiderül olyan fétis ami miatt menekülsz majd a párod elől. Vallásosság ide vagy oda, jobb az esküvő előtt megismerni a másikat és önmagadat.
márc. 20. 06:13
30/30 anonim válasza:
Mindenképpen korai az esküvő , mert még nem tudjátok, milyen is a másik valójában.
Legalább őszig várjatok!
Amúgy meg a válás mit jelent a vallásotok szerint? Tiltott?
Mert ha igen, akkor akár egy rossz házasságban is szenvednetek kell majd életetek végéig?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!