Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy én gondolom túl?
Figyelt kérdés
nem olyan régen volt az esküvőnk feleségemmel. 3 év után vettem el. azt muszáj leírjam hogy feleségem nem haraggal mentek szét annak idején volt párjával és végül is barátfélék maradtak én is ismerem és végül is jó fej pali. ő is meg volt hívva az esküvőnkre de a lagzin volt egy olyan fura érzésem hogy kicsit sokat táncoltak volt barátjával! lassúztak is! ez normális vagy én gondolom túl?jún. 4. 18:49
1/36 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül téged vett el és nem őt:D
Ha ez az egyetlen "gyanús" dolog, amit az elmúlt 3 évben láttál tőlük, akkor az egész csak a te fejedben van, túlgondolod.
2/36 A kérdező kommentje:
1es én vettel el a feleségemet, nem ő engem! feleségem táncolt a volt barátjával az esküvőnkön
jún. 4. 19:17
3/36 A kérdező kommentje:
én vettem el
jún. 4. 19:17
4/36 anonim válasza:
Nehéz ennyi infóból bármit mondani, de alapjában véve szerintem az számít, hogy Te, hogy érzel ezzel kapcsolatban. Kit érdekel mit gondolnak mások? Először azt akartam írni, hogy már az para, hogy meghívta az exét az esküvőtökre, de aztán belegondoltam, hogy simán lehet, hogy egy emberi kapcsolat nem működik párkapcsolatként, de aztán elég jó barátokká válnak és egy barátot meg igenis meghívsz az esküvődre. Mondjuk ezekkel az előzményekkel illett volna szerintem arra figyelni, hogy ne táncoljanak (sokat).
5/36 anonim válasza:
Tudom hogy rokonok szoktak nem összebújva lassúzni, de ő maga az ex. Ezert illetlenseg volt szerintem. Nekem az a fura hogy belementél hogy meghívjátok. Exet nem kell esküvőre hívni. Ha továbbra is az életetek része marad, előbb-utóbb ha problemátok lesz hozzá fog menni vigasztalódni ha ekkora barát. Én óvatos lennék mert bem hiszek a szakítás utáni barátsagban. Ha gyerek van másabb a törtenet mert muszaly jo kapcsolatot tartani, de akkor se hívom meg a lagzimba.
6/36 A kérdező kommentje:
feleségem még úgy nem adott okot arra hogy ne bízzak benne. el tudtam, el fogadtam hogy barátok maradtak az a volt barátjával! meg az volt még ami nekem nem igazán tetszett hogy amikor volt az a menyasszony rablás és el vitte feleségemet elég sokáig oda voltak, én legalább is sokalltam
jún. 4. 19:42
7/36 anonim válasza:
Elogadtad valamiert, de mégis felmerült a kétség benned. Szerintem azért mert te se tartod normálisnak a kapcsolatukat.
Nem azt mondom hogy megcsal, hanem azt hogy ugy látszik tulsagosan jol erezték magukat egymassal. Nem szabad felreerthetően viselkedni és kész. Te vagy a férje. Az egyik fél általában érez valamit a másik után a szakítás után is. Lehet hogy itt az ex meg nem zárta le.
8/36 anonim válasza:
Nekem inkább az a fura, hogy már házasok vagytok, de ezt nem tudod megbeszélni a feleségeddel...?
9/36 anonim válasza:
Mivel láthatóan ez téged zavar, hisz írtál róla, így nyilván neked ez már sok,nem fér bele.Meg lehet kövezni,de én biztos nem hívnék exet esküvőre,meg nem maradnék vele barát,hacsak nincsen közös gyerek, hisz akkor minden fél érdeke, hogy jó legyen a viszony. Amennyiben ez nem áll fenn,akkor miért nem elég annyiban maradni,hogy köszönnek egymásnak esetleg írnak Facebookon a születésnapokra... miért kell ott lenni az esküvőn is, ráadásul lassúzni?! Meg jól értem,hogy ő rabolta el a menyasszonyt? Azért tudja már emberünk,hogy hanyas a kabát :D. Szerintem ez így nincs rendben, pláne mert számodra is ez zavaró, kellemetlen. Ha téged se zavarna és ez jó lenne mindenkinek, akkor ám legyen, de így, hogy a férjet ez zavarja ( sztem joggal, így ez gáz). Nekem nemsokára lesz esküvőm, fel se merült senikben,hogy ex ott legyen, pláne egyebekkel spékelve. Én nem rokon férfivel se lassúznék, nem még az exemmel.
10/36 A kérdező kommentje:
nem tudom és lehet hogy tényleg hülye vagyok meg beképzelem de valamiért tényleg úgy érzem őszintén hogy amikor eltűntek a menyasszonyrabláskor hogy szexeltek egyet, egyszerűen így érzem
jún. 4. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!