Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális vagy én gondolom túl?
Kérd meg hogy ne baratkozzon annyit az exével. Ha fel lesz háborodva akkor még ő se felejtette el őt.
Az a baj azzal amit írsz, hogy akkor se hagynad el ha megcsalt volna az esküvőn vele, hogy ez nem egy alkalmas lenne kozottük, és nem tudhatod majd hogy ha terhes lesz kitől van a gyerek.
24
Hála az égnek nem kell még félnie. Ha "most" házasodtak, remálhetőleg nincs még sok közösen szerzett vagyon...
Kérdező... Vannak olyan körülmények, amikor szerintem még el lehet nézni a megcsalást. Az, hogy az esküvőtökön az exével történik... NEM az a helyzet. Jézus f@sza, kevés ennél undorítóbb megcsalós sztorit hallottam.
9-es vagyok
.Már majdnem elaludtam a fáradtságtól,de ezután már nem kell kávé.
Esküdött,hogy szeret...figyelj biztos vagyok benne,hogy aki tényleg szeret az nem csinálja ezt veled a saját esküvőtökön.
Vannak olyan esetek,amikor szerintem meg lehet beszélni/ bocsátani a félrelépést,de ez nem az a helyzet! Örök hűséget fogadtatok egymásnak és nála az tartott néhány óráig (maximum).
Valószínűleg az a helyzet,hogy mindig is az exet szerette,de te voltál az,aki viszont egy biztos pont voltál, gondolom főleg anyagilag emiatt válszt(hatott) inkább téged férjnek, őt meg a szeretőnek.
9-es vagyok. Elhiszem,hogy most még nem tudsz logikusan gondolkodni,de felvázolom a legjobb választást... Amilyen gyorsan tudod beadod a válópert, mielőtt teherbe esik ( ha még nem történt meg és akkor lehet gondolkodni,hogy ki az apa). Ő lehet végre a hőn áhított exével te pedig új életet kezdhetsz és találhatsz egy olyan nőt,aki tényleg téged szeret.
Tényleg az eszem megáll.Ezer éve vagyok itt Gyakorin,de eddig ez az egyik legrosszabb,amit olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!