Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok Food Truck esküvőről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolkozunk, hogy az esküvői cateringet Food truck formájában oldjuk meg az esküvőnkön. Akinek esetleg volt az esküvőjén vagy vett részt olyanon ahol ilyen opció volt, meg tudná osztani a tapasztalatait? Mennyire volt gördülékeny, hány vendéget kellett kiszolgálni, tetszett-e a vendégeknek így az este?jan. 5. 10:30
1/3 anonim válasza:
Szia! Én fotóztam egy esküvőt Pécs mellett az Ivica Portán, Perekeden, ahol Food Truck volt ( [link] szerintem a top5-ben volt az eddigiek közül étel szempontjából pedig túl vagyok több mint 250 esküvőn, szóval van összehasonlítási alapom. Finom és bőséges volt, a vendégek is imádták. Én csak bíztatni tudlak!
Sok boldogságot!
2/3 anonim válasza:
Tapasztalatom ugyan nincs, de én szívesen mennék ilyen esküvőre. :D Csak szerintem nekem senkim se fog ilyet tartani sajnos. A lényeg, hogy támogatom a terveteket! Max az ilyen 45+-os korosztálynak nem tetszik szerintem.
3/3 anonim válasza:
Olyan keresztelőn voltam, ahol ilyen menü volt. Gyors kiszolgálás, friss és finom volt minden sült és nagy választékkal szuper volt. Szerintem jobb az, ha választhat az ember, mint a fix menü.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!