Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kerti esküvőről mot gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerti esküvőről mot gondoltok?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvőnk, viszont egyikünk sem szereti a nagy felhajtást, a nagy lagzi nekünk nem lenne konfortos. Nagyjából 30-40 fő lenne. Arra gondoltunk, hogy lenne egy kis szertartás, aztán átmennénk ilyen kerty partyba. A szüleimnek gyönyörű nagy kertje van, és azt díszítenénk fel lampionokkal és fényfűzérekkel. Ételeket rendelnénk, esetleg lenne bográcsozás is, mert szerintem az jó hangulatú. Nyár lévén lennének limonádék szépen tálalva, meg természetesen lenne alkohol. A vadvirágok nekem nagyon tetszenek, úgyhogy az asztalokra szép vázákban gondolkodom. Van a kertnek fedett része is, azt is fel lehetne díszíteni fényfűzérekkel és virágokkal. És délután amíg nagyon süt a nap lehet ott is lenni.

Szerintetek ez jó ötlet? A környezetemben többen mondták, hogy ez nem elég extra és adjuk meg az esküvő módját. Viszont én a saját esküvőmön nem akarom kellemetlenül érezni magam. Az ilyen DJ, vőfély, nagy zenek stb, nekünk túl sok lenne.

tegnap 17:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy nem a spóroláson van a hangsúly, low budget nem lenne. Viszont nekem tetszik ez a bensőséges, romantikus, természetközeli hangulat
tegnap 17:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen jó.
tegnap 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kiről szól az esküvő rólatok, vagy arról hogy rázni akarjátok a rongyot, meg a behurrogókról akik szerint nem elég extra? Innentől tudod is a választ a kérdésedre!

Arra figyeljetek, hogy legyen esőtervetek ha mégsem lesz annyira jó idő, vagy hűvösebb lesz az éjszaka.

tegnap 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Részletesen leírtad, hogy számotokra mi az ideális. Itt nincs kérdés, ha nektek ez az álomesküvő, akkor legyen ilyen.
tegnap 18:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen az alomeskuvo, szerintem vagjatok bele♥️
tegnap 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól hangzik, én vendégként szívesen mennék ilyen esküvőre. Annyi, hogy a biztonság kedvéért az esőre legyen megoldásotok.
tegnap 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha magamat olvastam volna 🙂. Én is ilyenre vágyok. Szép helyszín, ahova kijön az anyakönyvvezető, csak a közeli családtagok és barátok. Szertartás után sütögetés és bográcsozás. Ruhában is egyszerű, semmi habos-babos. Ne érdekeljen mások véleménye, ez a TI napotok, legyen olyan, amilyenre vágytok. Sok boldogságot Nektek!
tegnap 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom problémának, de a szomszédokkal beszéljétek meg, mert nem biztos, hogy tolerálnának ott 15-20 autót, meg hangoskodást. (Hacsak nem tanyán laknak)
ma 09:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg lett volna a tanyánk a házasság idején, akkor ott lett volna a szertartás és minden egyéb is. :D
ma 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szuper jól hangzik!

Nem elég extra? Majd aki beszólogat, tart magának extra esküvőt. Sok boldogságot, érezzétek jól magatokat!

ma 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!