Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit gondoltok/éreztek, ha megtapasztaljátok, hogy egy nő (nem a párotok) tisztel titeket, még fel is néz rátok?
Munkahelyen két harmincas kollegina is van így velem. Sőt, az egyik be is próbálkozott,de hiába.
Egyrészt munkahely, másrészt pedig meleg férfi vagyok, így a nők őszinte tisztelete jól esik, viszonzom is,de ennél többről sosem lehet szó.
Ha én tisztelek egy férfit, vonzalom vagy szerelem is van bennem iránta. Nehéz megkülönbözetni a kettőt. Ezért lényeges a kérdésben, hogy a férfi foglalt?
#5 Szeretnék a kollégád lenni, ez a lehető legjobb felállás, amit el tudnék képzelni.
Jól esik nagyon, mert ha ez tényleg őszinte, akkor úgy veszem, hogy elfogad és vonzódik.
Nekem már mondta ezt nő, de közben sok dolognak kell stimmelni egy párkapcsolathoz, az egyik ilyen a közös célok. A tisztelet megmaradt, kedveljük egymást továbbra is, de nem lett belőle párkapcsolat.
"Ha én tisztelek egy férfit, vonzalom vagy szerelem is van bennem iránta."
Akkor fogalmad sincs, mi a tisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!