Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A folyamatosan gazdag pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A folyamatosan gazdag pasikat tartó lányoknak nem hiányzik a szerelem érzése? Ők nem vágynak rá hogy megtapasztalják?

Figyelt kérdés

Értem én hogy fontos a pénz meg hogy jobb egy kávézóból instázgatni hétfő délelőtt mint a melóban gürcölni, de ők nem is vágynak rá hogy az életük egy pontján megtapasztalják milyen az igaz szerelem? Milyen az amikor tényleg egy hullámhosszon vagy a másikkal, és egy randin például nem csak az a lényeg hogy minél drágább legyen, minél puccosabb, minél "instázhatóbb", ha közben meg beszélni se tudnak miről?

Engem pasiként eléggé elszomorít ez, hiába mondják hogy a nők a romantikusak, én pont az ellentétét tapasztalom, és ez szomorú szerintem.

2023. okt. 18. 00:49
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Megtapasztaltam a szerelmet, jó szar is volt. Úgyhogy kössz elég volt a híres nagy szerelemből. Inkább legyen sok zsé és nekem elég, ha csak a pasi szerelmes belém.
2023. okt. 18. 01:09
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
A folyamatosan csini fiatal csajokat eltartó pasiknak nem hiányzik a szerelem?
2023. okt. 18. 01:19
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

a nő olyan lény aminek kell a biztonság érzet, biológiailag így vannak össze rakva mert az első számukra hogy ki tudjanak hordani 1+n utódot, és lehetőleg ő ne és az utódokból minél kevesebb pusztuljon el.

erre a céljára akkor van a legnagyobb esélye hogy ha hím megvédi, ez régen a fa bunkó volt vagy egy másik hím láb szár csontja amivel el ijeszti a többi hímet aki párosodni akar a nőstényel, rosszabb esetben talán még a már megszületett utódokat is el akarja pusztítani a rivális hím, adott esetben meg is eszi a tetemeket.

ez történt kb a neandervölgyi emberekkel az elődeink a homo sapiensek megölték a hímeket és az utódokat, majd megették a tetemeket és utána párosodni kezdtek a megmaradt nőstény neander völgyi emberekkel.

ez a DNS ben jól látszik.

most a gyökér ok ugyan az, csak szerencsére nem öljük egymást, legalábbis többen.

viszont az ösztön munkál minden férfiben és nőben is ennek az egyik megnyilvánulása az hogy a hölgyek vonzódnak a pénzes másikhoz mert az a túl élést jelenti.

persze mára ez el torzult mert házat kocsit, és azt a kis f* fehér hangos kutyát jelenti de a cél ami miatt ezt csinálják az ez.

nem azért mert vmi mély oka van csak ez, no meg azért szeretik a kényelmet ugyan úgy mit a pasik is, csak náluk munkál még ez is.

de pl a pasik ezért akarnak minden nőt meg dugni, mert így tudják maximalizálni azt hogy a gén állományuk tovább öröklődik.

ahogyan a mondás tartja, a tojás csak egy kifinomult módja annak, hogy csináljunk egy másik csirkét és a csirke csak egy kifinomult módja annak, hogy hogyan csináljunk egy tojást.

2023. okt. 18. 01:26
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Gazdag pasiba is lehet valaki szerelmes. Amúgy meg amilyen kapcsolatok vannak lassan már lfszt nem ér a szerelem.
2023. okt. 18. 02:19
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Egyrészt, nincs instám, másrészt, dolgozom, es bar nem keresek azert olyan jól, (netto 550 ezer) de eltartom magamat! Harmadrészt meg, egy eggisztenciával renselkező férfit nem lehet szererni szerelemmel???? Vagy mi a f*sz? Csak mert a mult heten, egy ilyen férfihoz mentem hozzá, és képzeld, szerelmből, és jómodu...
2023. okt. 18. 06:46
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Kizárt, szinte mindenkit csak a manika éltet.
2023. okt. 18. 07:17
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

6

Téged meg a külső! Mivel vagy jobb? Mert gondolom, legyen vékony, csinos stb.

2023. okt. 18. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!