Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok hogy lehetnek kb folyamatosan kapcsolatokban?
Akiket ismerek lányok, ők 5 évből min 4 évet kapcsolatban voltak és ezalatt 3-4 fiút "használtak el".
Én fiú vagyok de én annak örülnék ha 5 évből 1 évet lennék kapcsolatban. Kicsit irgylem a lányokat, bár nem lehetnek túl mély kapcsolatok ezek.
Amúgy ha karriered lesz és jól kidolgozott tested, majd akkor te leszel igy hogy csajokat falsz.
Most fiatalon ők vannak óriási előnyben.
A jó lányokért őrült verseny folyik, 1 nap szakitas utan már párjuk van
Aki folyamatosan kapcsolatban van, az gyakorlatilag liánozik.
Akkor vált párkapcsolatot, mikor már lezsírozta az újat.
8: de feltétlen! (és nem csak a nők, de a férfiak is ugyanezt csinálják, akik folyton kapcsolatban vannak)
Egy kapcsolat vége azzal jár, hogy az embernek össze kell kapnia magát, egy kapcsolat vége fáj (nem dugópartnerről beszélünk, hanem kapcsolatról), el kell kezdenie ismerkedni, nyilván nem az első szembejövőbe fog beleszeretni (megint kapcsolatról beszélünk, nem dugó partnerről), a kiszemelt sem biztos, hogy összejön. Mindehhez idő kell.
Az akinek gyakorlatilag azonnal megy a váltás, és nem egyszeri alkalomról van szó, hanem folyamatosan, az akkor lép át az új kapcsolatba, ha már biztos benne, hogy összejön majd az új.
Nem mondom, hogy meg is csalja az exet, de az biztos, hogy akkor vált, amikor tudja, hogy mit érez a kiszemelt irányába, és azt is, hogy ez a vonzalom kölcsönös, így aztán egyik kapcsolatnak vége a másik kezdődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!