Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit gondoltok az olyanokról akik folyamatosan nyaliznak a nők a képei alá a közösségi oldalakon? Van jövője az ilyen kapcsolatoknak?
Figyelt kérdés
Kíváncsi volnék ki mit gondol az ilyenekről akik facebookon állandóan nyaliznak a barátnőjük képe alá. Biztos tudjátok mire gondolok, a folyamatos 5 millió szív küldésre, a 'nagyon szép vagy' és a többi nyálas üzenetekre.
Szerintem az ilyen egy lúzer behódolt papucs, de kíváncsi vagyok ki mit gondol erről.
2016. aug. 4. 16:49
1/8 anonim válasza:
Az az a jelenség, amit tényleg nem értek meg a mai világból.
Inkább az a kérdés, hogy a nők ezt hogy kezelik?
2/8 A kérdező kommentje:
Hát ő is folyamatosan nyáladzik neki. Ráadásul török a gyerek. Minden kép be"imádomozva", minden kiírás be"imádomozva".
Én meg csak fogom a fejem és rosszul vagyok.
2016. aug. 4. 16:53
3/8 anonim válasza:
gusztustalan..
a legjobb amikor privátba tartozó beszélgetést nyilvánosan folytatnak... az ilyenekre megy az az instant tiltás részemről!
5/8 anonim válasza:
Az ilyen srácok rajongók vagy hódolók. Az említett lányok a legtöbb esetben nem veszik komolyan őket, de figyelnek rájuk az udvartartás miatt. A Ha férfi lennék sosem nyaliznék egy lánynak se. Más módot találnék, hogy felfigyeljen rám.
7/8 anonim válasza:
Akik igazán szeretik egymást, azoknak nincs szüksége látványos nyáladzásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!