Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5 éves távkapcsolat kevés találkozással egyenértékű kb. egy 2-3 éves együttélős kapcsolattal tapasztalatok szempontjábol? A kapcsolatoknak csak a hossza számit vagy az együtt töltött idővel együtt?
Egy távkapcsolatot nem lehet együttélésnek hívni.....egészen más!!!!
Fel tudtok készülni egymásra,ahogy mondani szokták "ritkán látjátok egymást de akkor sűrűn"....mindenki megpróbálja a legjobbját hozni arra a kis időre amíg együtt vagytok, majd mindenki megy vissza a polgári életébe. Az együttélés egészen más tészta, ott akkor is látjátok egymást amikor nem kéne, eltűnik az újbóli találkozások varázsa....sokkal nehezebb. A sok együttlét konfliktushelyzeteket generál, sokkal többet tudtok meg egymásról és előjönnek az idegesítő apró kis részletek amik meg tudnak ölni egy jó kapcsolatot is.
37F
Hát, én a saját esetemet tudom említeni. Lassan egy éve élek távkapcsolatban, azonban nálunk a távolság több, mint 10 000 km...
Most párom kis kihagyás után újra egyetemre jár, így még nehezebb összehozni a találkozókat, és ritkábban is lesz majd, tisztába vagyunk vele. Azonban eddig amikor találkoztunk, az a pár hét kincs volt.
Szerintem igenis felér egy "normális" párkapcsolattal. Távkapcsolatban ugyanis (legalábbis, mi esetünkben mindenképp így volt) nem tudsz semmilyen testiség iránt "rajongani", csakis a lelkébe tudsz beleszeretni. És így, nem a legjobbat akarod kihozni a találkozóból, simán azért leírhatatlan és csodálatos minden, mert erre vársz már hetek, esetünkben hónapok óta. És az a pár hét amit akkor együtt tölthetünk mindennél többet ér. Amíg nem találkozunk, vannak veszekedések, de amikor igen, egy sincs. Közös jövő a terv, már minden tiszta és hamarosan véghez is visszük.
Nyilván, nem minden eset ugyanilyen... de ez az én példám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!