Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet folyamatosan fejlődni egy kapcsolatban?
Persze, azok válaszát is várom, akik jelenleg nincsennek párkapcsolatban.
Számotokra ez mit jelent? Ti mennyit és miben fejlődtetek mióta kapcsolatotok van? Milyen lehet egy olyan kapcsolat, amiben nincs fejlődés?
Klasszikus értelemben ez:
megismerkedés
szülőknek bemutatás
együtt alvás
összeköltözés
eljegyzés
házasság
gyerek
több gyerek
együtt megöregedés.
Szerintem.
level 1. Megismerkedés
level 2. lekerül a ruha
level 3. szex
level 4. még több szex
level 5. közös bulik, közös ivás
level 6. felkészülés az anyós megismerésére
level 7. fegyverek beszerzése, baseball ütő, ásó
level 8. alkohol raktározása
level 9. lakhely keresése
level 10. együtt élés negatív és pozitív megismerése
level 11. a túlélés törvényei
level 12. a fogamzásgátló fogyasztásának figyelemmel kisérése, nem várt gyerek esetére
level 13. ha terhes az asszony , jópofizás megtanulása anyósékkal h megvegyék a babakocsit meg kiságyat.
level 14. füldugó és szagtalanító beszerzése
level 15. jobb munkahely meglelése, több fizetés miatt.
level 16. sírhelyünk megvétele.
Folyamatosan fejlodni a kapcsolatban szerintem azt jelenti, hogy folyamatosan mindketten dolgozunk azon, hogy jol, kiegyensulyozottam mukodjon a kapcsolatunk, nem feledve el az evek soran a minosegi kozos idotoltest, a kolcsonos figyelmet, bizalmat, turelmet, a torekvesta masik joleteert. Szerintem igy fejlodhet a kapcsolat egyre inkabb a szimbiozis fele.
Masik megkozelitesbol, ahogy a tobbiek is leirtak, jo esetben az egyuttjarast a hazassag, egyutteles, gyermekvallalas koveti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!