Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan piszkál és kétértelmű megjegyzéseket tesz, érezhet irántam többet mint barátság?
Nyári melózom és összekerültem egy sráccal, így elég sűrűn találkozunk. De ő folyamatosan piszkál valamivel, plusz kétértelmű megyjegyzéseket tesz. Olyanra gondolok, hogy például múltkor bökdösött, majd beszólt, hogy nyuszi vagyok mert úgyse merem visszaadni. Én persze nem hagytam magam, mire közölte, hogy nyugodtan büntessem meg... Múltkor ültünk egymás mellett és ő teljesen hirtelen a vállamra hajtotta a fejét, hirtelen szólni sem bírtam...
Ugye ez már nem haverkodás nála? Komolyan ha más lenne így kapásból rávágnám, hogy a srác többet akar, de a saját helyzetemben mindig bizonytalan vagyok... Ráadásul ha többet akar miért nem hív el valahova? Inni vagy akármi?
22L
Húha, hát köszönöm. :D Remélem tényleg több mint haver, bár nem látom, hogy másokkal is így viselkedne.
Sőt a melóban már a többiek is tettek ránk megjegyzéseket... Múltkor nem ő, hanem az egyik ismerősöm találkozni akart velem, de nem mentem... Erre be is szóltak neki, hogy mások legalább elhívnak randizni... De ő erre nem mondott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!