Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha 3 éve van barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 3 éve van barátnőm és azóta folyamatosan csalom?

Figyelt kérdés
Amúgy szeretem meg nem akarom elhagyni isten ments. Viszont sztem ez a “válassz vkit és legyél vele 40 évig” szöveg akkora bullshit, önámítás, egy csomó nővel lefekudtem miota a barátnőmmel vagyok de az csak testi vonzalom volt, ha érzelmekről van szó csak a barátnőm jöhet szóba. Sztem totál félre ment az emberek értelmezése és manapság senki nem alkalmas arra h évtizedekig egy személlyel legyen hacsak nem annyira ocsmány h senki más rá sem néz, sorry.
2023. jan. 6. 03:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Te tipikus ösztönlény vagy semmi több 🙂
2023. jan. 6. 03:49
 2/26 A kérdező kommentje:
Miért nem alszol?
2023. jan. 6. 03:55
 3/26 anonim ***** válasza:
99%

Nem kell senkivel lenni 40 évig, ha nem akarsz. De ez nem jelenti azt, hogy egy embernek nem mondható retkes féregnek kell lenni helyette.

Ha nem vagy a monogámia híve, keress nem monogám kapcsolatra vevő partnert, aki előtt nem kell hazudni, sunnyogni, "csalni" mint egy szánalmas darab szarnak, hanem simán kavarhattok mással, miközben együtt vagytok, mert mindkettőtök rendben van ezzel.

Vagy, csak szimplán tervezz komolytalan, rövid távú kapcsolatokat, amikből kilépsz ha nem bírsz tovább egy emberre korlátozódni

Ugye nem is olyan nehéz emberként viselkedni? Tudom, aki egy gyáva gyenge pöcs, annak ez komoly kihívást jelent.

2023. jan. 6. 03:58
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Egyébként meg mindenki döntse el, hogy mire alkalmas. Ki a fszomnak képzeled magad, hogy például az én nevemben nyilatkozz a témáról? Nekem simán megy a monogámia évtizedekig.
2023. jan. 6. 03:59
 5/26 anonim ***** válasza:
98%
Azért nem alszok mert éjszakás vagyok 😂
2023. jan. 6. 04:53
 6/26 anonim ***** válasza:
98%
Nem probléma, ha tud róla, kérdezd meg, hogy ő mit gondol!
2023. jan. 6. 05:06
 7/26 anonim ***** válasza:
98%

Úgy van, kérdezd meg.

Amúgy egyre jobban van ilyenkor a fejembe, h én is azt nézem ezentúl kinek milyen van és ha félremegy hát csinálja, én is keresek pasikat. Csak pénzeljen.

2023. jan. 6. 05:17
 8/26 anonim ***** válasza:
89%
Az mert akkor nem olyannal vagy aki mellett senki más nem kell. Nincs meg a kapcsolat lényege, nem élheted meg, csak van.
2023. jan. 6. 05:53
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Csak gratulálni tudok: ezért is tart ott ez az ország, ahol. Légy büdzkr magadra:)!
2023. jan. 6. 06:13
 10/26 anonim ***** válasza:
3%
Én egyetértek veled kérdező. Így a normális. Erre épül majd aztán egy sikeres házasság.
2023. jan. 6. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!