Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 3 éve van barátnőm és azóta folyamatosan csalom?
Nem kell senkivel lenni 40 évig, ha nem akarsz. De ez nem jelenti azt, hogy egy embernek nem mondható retkes féregnek kell lenni helyette.
Ha nem vagy a monogámia híve, keress nem monogám kapcsolatra vevő partnert, aki előtt nem kell hazudni, sunnyogni, "csalni" mint egy szánalmas darab szarnak, hanem simán kavarhattok mással, miközben együtt vagytok, mert mindkettőtök rendben van ezzel.
Vagy, csak szimplán tervezz komolytalan, rövid távú kapcsolatokat, amikből kilépsz ha nem bírsz tovább egy emberre korlátozódni
Ugye nem is olyan nehéz emberként viselkedni? Tudom, aki egy gyáva gyenge pöcs, annak ez komoly kihívást jelent.
Úgy van, kérdezd meg.
Amúgy egyre jobban van ilyenkor a fejembe, h én is azt nézem ezentúl kinek milyen van és ha félremegy hát csinálja, én is keresek pasikat. Csak pénzeljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!