Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem olyasvalami, amit az ember folyamatosan érez a társa iránt?
Amikor megismertem a barátnőmet, akkor az első öleléstől kezdve elkezdtem kötődni hozzá. Az első érintkezéseinkkor, csókjainkkor hevesen vert a szívem, mintha lázban égnék. Tele pumpált energiával, aludni is alig bírtam, de mégsem voltam fáradt.
Csakhogy kb két hete elmúlt ez a heves szívverés, izgalom. És most kérdőjelezem magam, hogy szerelmes vagyok-e (még) belé (ha az voltam).
Ezt jelenti a szerelem?
Még ugyanúgy jól esik csókolni, puszilgatni, simogatni, szexelni vele... csak más. Mintha csak a tudat, hogy van, aki szeret, törődik velem és vonzónak talál maradt volna bennem. Tudom, hogy ő jót tesz nekem és boldoggá tesz - abból kiindulva, hogy nem igazán szoktam szomorú lenni mióta ő van nekem.
Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok-e belé? Számít ez mindaddig, amíg boldog vagyok a kapcsolatban?
Ne is várd hogy ez az érzés örökké tartson. Barátommal együttvagyunk 2 éve, szinte kiugrott a szívem miatta miután összejöttünk. Hát mostanra ez az érzés már nem ilyen erőteljes, viszont ez nem jelenti azt hogy nem szeretem. Egy idő után hozzászoksz a másik társaságához, és ez így van rendben.
A szerelem nem csak a pillangókat jelenti a gyomrodban, hanem azt is hogy ott álltok e egymás mellett mikor nehezebbre fordulnak a dolgok. Hogy tudod hogy nem tökéletes, vannak hibái, de ennek ellenére is vele képzeled el a jövőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!