Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem olyasvalami, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem olyasvalami, amit az ember folyamatosan érez a társa iránt?

Figyelt kérdés

Amikor megismertem a barátnőmet, akkor az első öleléstől kezdve elkezdtem kötődni hozzá. Az első érintkezéseinkkor, csókjainkkor hevesen vert a szívem, mintha lázban égnék. Tele pumpált energiával, aludni is alig bírtam, de mégsem voltam fáradt.

Csakhogy kb két hete elmúlt ez a heves szívverés, izgalom. És most kérdőjelezem magam, hogy szerelmes vagyok-e (még) belé (ha az voltam).

Ezt jelenti a szerelem?

Még ugyanúgy jól esik csókolni, puszilgatni, simogatni, szexelni vele... csak más. Mintha csak a tudat, hogy van, aki szeret, törődik velem és vonzónak talál maradt volna bennem. Tudom, hogy ő jót tesz nekem és boldoggá tesz - abból kiindulva, hogy nem igazán szoktam szomorú lenni mióta ő van nekem.

Honnan tudhatom, hogy szerelmes vagyok-e belé? Számít ez mindaddig, amíg boldog vagyok a kapcsolatban?

2021. júl. 3. 11:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is már 3 éve tart, még mindig ugyanolyan erős az érzés, mint a legelején.
2021. júl. 3. 22:50
 12/12 anonim ***** válasza:

amikor megismered a másikat és belekerülsz az energiájába, a biokémiai folyamatok elindulnak, megszületik egy "fantom-energia" -lény...

ennek az energiának a megszületésével amit úgy "táplálsz", hogy akit szeretsz mindig rá gondolsz, és viszont, majd később mikor már sok idő eltelik, már nem úgy gondolsz rá, olyan intenziven, mint az elején már nem annyiszor, nem "táplálod" igy ez az energia előbb utóbb elapad/elhal - táplálék hiányában, mint egy növény..amit nem öntözöl...

inkább fellángolásnak nevezető, mint szerelemnek..a szerelem sokkal tovább tart, persze, ha mindkét fél egyenlő arányban táplálja azt a "fantomot" amit létrehoztak évekig évtizedekig eltarthat...ez a ritka amit úgy hivnak örök szerelem..aminek a lángja soha nem szükik meg..

2021. aug. 7. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!