Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha 3 éve van barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 3 éve van barátnőm és azóta folyamatosan csalom?

Figyelt kérdés
Amúgy szeretem meg nem akarom elhagyni isten ments. Viszont sztem ez a “válassz vkit és legyél vele 40 évig” szöveg akkora bullshit, önámítás, egy csomó nővel lefekudtem miota a barátnőmmel vagyok de az csak testi vonzalom volt, ha érzelmekről van szó csak a barátnőm jöhet szóba. Sztem totál félre ment az emberek értelmezése és manapság senki nem alkalmas arra h évtizedekig egy személlyel legyen hacsak nem annyira ocsmány h senki más rá sem néz, sorry.
2023. jan. 6. 03:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
94%

"A nők sem jobbak"

Ez az a szint amikor 9 évesen ráfogod a tesódra amit te csináltál. Bár nem mondtad hogy nem vagy annyi :D

2023. jan. 6. 09:01
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nincs probléma, hogy nyitott kapcsolatban szeretnél élni, hiszen sokan csinálják így. Ami miatt gáz, hogy hazudsz, becsapod azt a személyt, akit állítólag szeretsz, így kételkedem őszinteségedben.

Jelenleg ő nem azt a személyt szereti, aki te valójában vagy, idővel ez a képmutatás problémát fog okozni és 10 év múlva sokkal nehezebb lesz megfelelő párkapcsolat találnod, mint most.

2023. jan. 6. 09:12
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy minek erőlteted akkor ennek ellenére mégis a kapcsolatot és b.szol át egy olyan embert, akit állításod szerint “amúgy szeretsz”?

Ha valaki nem hisz a monogámiában ok, de miért “tartod” magad mellett hazugságban a párod már évek óta?

Ja értem, a szerencsétlen mos, főz rád, a segged ki van nyalva gondolom, és hiányozna a kényelem. Hányinger egy ember vagy. Ha így viselkedsz azzal akit szeretsz, el nem tudom képzelni hogy bánsz az azzal, akit nem. (Szerintem jobban, de mindegy)

2023. jan. 6. 09:40
 24/26 anonim ***** válasza:
94%

Elég egyértelmű, hogy miért tart kapcsolatot fent.Kell a fix pina, ha éppen nem sikerülne levarrni másikat. A kérdezőnek az agya helyén is a kis pcse van. Az érzelmi világa is egysíkú. Szex, szex mindenkivel aki éppen elérhető.

2023. jan. 6. 10:03
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az gáz ha 3 éve van barátnőm és azóta folyamatosan csalom?"

Gáz? Ultra gáz, gerinctelen, gusztustalan, undorító dolog.

2023. jan. 6. 11:32
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fel lennel haborodva ha a csajod mibden heten mast fszt szopkodna..
2023. jan. 6. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!