Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 3 éve van barátnőm és azóta folyamatosan csalom?
"A nők sem jobbak"
Ez az a szint amikor 9 évesen ráfogod a tesódra amit te csináltál. Bár nem mondtad hogy nem vagy annyi :D
Azzal nincs probléma, hogy nyitott kapcsolatban szeretnél élni, hiszen sokan csinálják így. Ami miatt gáz, hogy hazudsz, becsapod azt a személyt, akit állítólag szeretsz, így kételkedem őszinteségedben.
Jelenleg ő nem azt a személyt szereti, aki te valójában vagy, idővel ez a képmutatás problémát fog okozni és 10 év múlva sokkal nehezebb lesz megfelelő párkapcsolat találnod, mint most.
Én csak azt nem értem, hogy minek erőlteted akkor ennek ellenére mégis a kapcsolatot és b.szol át egy olyan embert, akit állításod szerint “amúgy szeretsz”?
Ha valaki nem hisz a monogámiában ok, de miért “tartod” magad mellett hazugságban a párod már évek óta?
Ja értem, a szerencsétlen mos, főz rád, a segged ki van nyalva gondolom, és hiányozna a kényelem. Hányinger egy ember vagy. Ha így viselkedsz azzal akit szeretsz, el nem tudom képzelni hogy bánsz az azzal, akit nem. (Szerintem jobban, de mindegy)
Elég egyértelmű, hogy miért tart kapcsolatot fent.Kell a fix pina, ha éppen nem sikerülne levarrni másikat. A kérdezőnek az agya helyén is a kis pcse van. Az érzelmi világa is egysíkú. Szex, szex mindenkivel aki éppen elérhető.
"Az gáz ha 3 éve van barátnőm és azóta folyamatosan csalom?"
Gáz? Ultra gáz, gerinctelen, gusztustalan, undorító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!