Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm párja folyamatosan idegen lányokat követ, és jelölt be különböző közösségi oldalalkon. Ismerős lányoktól, magyar celebeking mindenkit szivecskéz. Ez mennyire elfogadható?
Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 17:05
1/19 anonim válasza:
"a barátnőm párja", akkor miért te foglalkozol ezzel?
2/19 anonim válasza:
Szánalmas. Én nem követem semennyire a párom tevékenységét, de biztosan szóvá tenném, ha megtudnám. Mármint az a része sok nekem, hogy bejelölget lányokat, mert ott már a megcsalás halvány érzete kicsit elő jönne bennem.
3/19 A kérdező kommentje:
a kérdésre válaszolj, vagy ha nem tudsz, akkor ott az X a jobb oldalon 😘
2021. máj. 28. 17:10
4/19 anonim válasza:
Köszi, tudom hol az x gomb. Ha ő elfogadja, neked mi közöd hozzá?
5/19 anonim válasza:
Arra hogy nincs jobb dolgod mint masok szemeteben kutass
6/19 anonim válasza:
Hajjaj, valószínűleg a barátnője kért tanácsot tőle, arra nem gondoltatok? Miért turkálna mások életében így?
7/19 anonim válasza:
De, gondoltam rá. De ez a felnőtt párkapcsolati kategória, nem a tini.
8/19 anonim válasza:
Sajnálatos módon sok felnőttnél előfordul ez a probléma.. Nem csak a tiniknél.
9/19 A kérdező kommentje:
Miért vagytok ennyire rosszindulatúak? 😊
Szerintem nem hiába vagytok felháborodva, tuti hogy a ti életetekben is játszik ez a jelenség... másképp hidegen hagyna titeket, vagy csak simán a kérdésre válaszolnátok...
Az, hog a barátnőmet hoztam fel példának, az nem jelenti azt, hogy rengeteg embernél nem látom ezt a környezetemben, vagy esetleg én teljesen kivűlálló lennék ebben a témában... itt nem a barátnőm a lényeg, hanem az, hogy ez a "probléma", amiben jelenleg Ő van, egy globális jelenség.
2021. máj. 28. 17:33
10/19 anonim válasza:
nem ‘globalis jelenseg’. olyan pasit kell valasztani, aki nem egy suttyo proli taho es akkor nem fordul elo ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!