Szerintetek az elfogadható, ha a fiú gyerekét egyedül nevelő Nő folyamatosan megjegyzéseket tesz az apjára a gyerek előtt?
Figyelt kérdés
Hogy a szétment kapcsolatukból okulva olyan férfi szeretne nevelni aki pont az apja ellentettje?!!2015. jan. 30. 11:52
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. A gyerek ugyis latni fogja mit nem csinaltak jol a szulei. Az ellene neveles meg mindig a visszajara sul el. En szuleim is elvaltak reges regen. Es lattam mit nem csinaltak jol, anelkul hogy egymasra megjegyzest tettek volna. Inkabb azt kell tanitani neki, hogy milyen legyen pl. a csalad legyen a legfontosabb.
3/7 anonim válasza:
Nem, mert ezzel az anya a saját hitelességét jobban rombolja, mint a másikét (bár a másikét is kár lenne, majd látja a gyerek,h ki milyen). Pl. ha nő folyton azt mondja,h "apád egy állat, buta, bunkó...stb", ez azt is jelenti egyúttal,h "tudod én meg egy olyan nő vagyok, aki ezt a pasit választotta, együtt voltam vele X évig, gyereket vállaltam vele...stb, ennyit érek én is". Nagyon ritka, amikor hosszú évek után tényleg egy csapásra megváltozik valaki. De ha így is lenne, azt sem az anyának kell elmondania.
4/7 anonim válasza:
Nem szabad ilyet tenni, mert a gyerek sérül. Ő a legfontosabb nem a szülők marakodása.
5/7 anonim válasza:
Nem, attól hogy szétmentek,még ő a gyerek apja, ilyen kor csak a gyerek sérül. Mi is szétmentünk a fiam apjával (terhességem elején) de sose tettem rá megjegyzéseket, ha van valami amit meg kell bszélnünk megbeszéljük a gyerek érdekében. 5éves a fiam és nagyon jól kijön az apjával, el szokta vinni, bármikor ha vinni akarja, nem voltunk bíróságon minden közös megegyezéssel történt(gyerektartás,láthatás,stb...),persze ebben mind a két fél együttműködése kell.
6/7 anonim válasza:
Szerintem maximálisan elfogadhatatlan!Mi is szétmentünk-2.5 éves volt a kisfiúnk-de soha nem jutott az eszembe,hogy rosszat mondjak Róla.A gyerek azóta felnőtt,jó kapcsolatban van az Apjával(mellesleg én is).Ettől lelki sérült és összezavart ember lesz belőle,nem pedig az apja ellentéte!
7/7 anonim válasza:
NEM.
Akarva akaratlanul a gyereket választás elé állítja így a szülő, aki ezáltal sérül. A gyereknek akkor is az apja az apja, ha nem ő a legjobb ember a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!