Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 3 éve van barátnőm és azóta folyamatosan csalom?
Figyelt kérdés
Amúgy szeretem meg nem akarom elhagyni isten ments. Viszont sztem ez a “válassz vkit és legyél vele 40 évig” szöveg akkora bullshit, önámítás, egy csomó nővel lefekudtem miota a barátnőmmel vagyok de az csak testi vonzalom volt, ha érzelmekről van szó csak a barátnőm jöhet szóba. Sztem totál félre ment az emberek értelmezése és manapság senki nem alkalmas arra h évtizedekig egy személlyel legyen hacsak nem annyira ocsmány h senki más rá sem néz, sorry.2023. jan. 6. 03:39
11/26 anonim válasza:
Csináld addig, amíg bírod és le nem buksz. Nők sem szentek.
12/26 NTBS válasza:
Nem gáz, ha nyitott kapcsolatban vagytok. Egyébként őt kellene megkérdezni.
14/26 anonim válasza:
Kedves 13-as! A nők sem jobbak. Csak tedd ki azt az ötletet, hogy minden újszülött ingyenes DNS vizsgálat alá lesz vetve. A nők 80%-a fellázad. Pedig csak az fél akinek van miért.
15/26 anonim válasza:
15 most legalább megtudtuk, hogy mennyi kapcsolatod van a realitással.
Annyi, hogy azt hiszed, úgy megy minden, mint a brazil szappanoperàkban.
17/26 anonim válasza:
Igazából, gáz. Elveszed tole az eselyet annak, h rendes ferfit talaljon! Igy egs mocskos féreg vagy! De természetesen, ha tud róla, akkor nem gáz. Úgy nem vagy féreg
18/26 anonim válasza:
Te is kombinált fogós szorítást érdemelnél a heréiden, nem barátnőt. Undorító, alja féreg vagy.
19/26 anonim válasza:
Ha nem álltál elé, és újságoltad el vidáman, és nem tapsikolnál, ha mások is dugnák, akkor pontosan tudod, hogy gáz. Nincs baj azzal, ha nem fekszik a monogámia, csak akkor beszéld meg a pároddal, és neki is adj ugyanannyi szabadságot, mint amennyit magadnak megengednél.
20/26 anonim válasza:
Legyen foglalt helyed a pokolban az idők végezetéig. Ámen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!