Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti elvégeznétek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti elvégeznétek ezt a kísérletet? Egy csaj pasi profillal regelt tinderre, hogy megtapasztalja, milyen nehéz vagy könnyű férfiként tinderezni. (Link alább)

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=DZTIbHIsIYw

Az adott lány egy értelmiségi, nem is előnytelen külsejű férfi profiljával regisztrált, és megpróbált matcheket gyűjteni. Aztán meglepve tapasztalta, hogy első nap "csak" 5 matche lett, hogy ha beszélgetést kezdeményez, a csajok részéről csak 1-2 szavas válaszokat kap, vagy hiába a match, a csaj nem is válaszol az üzenetére egy árva szót sem.

(Hozzáteszem, a videót készítő és a kísérletet megszervező srác pszichológus.)

2020. jún. 17. 13:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%
Lehet csurni, csavarni, elméleteket gyártani ártani, de annyi pasi talál párt, ahány nő.
2020. jún. 17. 13:41
 2/26 Sunshinedoll ***** válasza:
45%
Nem, mert őszintén nem izgat a dolog annyira, hogy időt pazaroljak rá. Szerintem normális pasinak nem okoz gondot a társkeresés, akinek meg nem megy, annak ettől se fog jobban menni.
2020. jún. 17. 13:43
 3/26 anonim ***** válasza:
66%
Elvégezném, de nem lepne meg. Nőként tudom, hogy nem akarok minden jöttmenttel beszélgetni, és nem az a szempont, hogy farok legyen.
2020. jún. 17. 13:43
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
A fű zöld.
2020. jún. 17. 13:47
 5/26 A kérdező kommentje:

3 látom, nem sikerült értelmezni a körülményeket. Matcheltek, érted? Elméletileg a nőnek is bejön a pasi, képes vagy felfogni? Aztán megkeresésre semmi válasz.

Oké, értem én, hogy csak arra kell neked meg a hasonló hölgyeményeknek a tinder, hogy pár match segítségével polírozzátok az egótokat, de akkor miért vagytok ilyen dühödtek és frusztráltak, ha valaki ezt ki is mondja, urambocsá' egy kísérlettel demonstrálja?

Miért olyan nehéz felvállalni, hogy te csak hódolatra vágysz, hogy a törékeny egódat ilyen ál-megoldásokkal erősítsed?

2020. jún. 17. 13:48
 6/26 anonim ***** válasza:
55%
Mert az igazság fáj :D
2020. jún. 17. 14:11
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
A probléma az, hogy a legtöbb férfi minden nőt jobbra húz és a nők a matcheik közül azzal 2-vel szeretnének ismerkedni (azoknak írnak vissza), akik a legjobban hasonlítanak az álompasijukra.
2020. jún. 17. 14:20
 8/26 anonim ***** válasza:
69%
Mert attól nekem mennyiben is lenne jobb, ha elvégezném, kérdező?
2020. jún. 17. 15:29
 9/26 anonim ***** válasza:
72%

"Matcheltek, érted? Elméletileg a nőnek is bejön a pasi, képes vagy felfogni?"

Nem értettem, nem ismerem a tindert.

De azt elárulom, hogy egonövelést csak a nagyon helyes pasik tudnak adni. Átlagjózsi nem egonövelő, inkább szánalmas és zavaró, mint egy zümmögő légy.

2020. jún. 17. 15:30
 10/26 anonim ***** válasza:
43%

"De azt elárulom, hogy egonövelést csak a nagyon helyes pasik tudnak adni. Átlagjózsi nem egonövelő, inkább szánalmas és zavaró, mint egy zümmögő légy."

Ebből is látszik, hogy mennyire el vagytok szállva magatoktól. Egy átlagos pasinak már az is növeli az egóját ha egy átlagos csajnak tetszik.

2020. jún. 17. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!