Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miből van a karikagyűrűd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből van a karikagyűrűd?

Figyelt kérdés

Eddig nem sűrűn jártunk ékszerboltba. Most hogy idén esküvőnk lesz, bementünk gyűrűket nézni. Konkrétan az aranynak a sárga színe nem tetszik.

Mikor valahol látok valakin az úgy nem néz ki rosszul, de vagy nem arany, vagy az évek alatt változik, esetleg aranyozott, és kopik.

Jött a vörösarany, de az nem túl férfias.

Úgyhogy maradt az ezüst meg a fehérarany.

Nem gáz ha a házassági karikagyűrű nem sárga arany?

tegnap 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fehérarany.
tegnap 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem gáz, a lényeg, hogy nektek tetszen. A miénk ezüst, mert színre egyikünknek sem tetszett az arany.
tegnap 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nektek tetszik, akkor nem gáz, elvégre ez kettőtökről szól és nem másról.

A párommal ezüst gyűrűink vannak (konkrétan ilyen: [link] csak van rajtuk egyedi bevésés), mert azok tetszettek, bár hozzáteszem, soha senki egy rossz szót nem mondott ennek kapcsán.

tegnap 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk vörösarany. Én vagyok a nő és még amikor eljegyzés se volt, csak nyakláncokat néztünk, de ha már ott voltunk megnéztünk pár karikagyűrűt is, akkor próbáltunk a most már férjemmel. Én eredetileg fehér aranyat akartam eljegyzésiből és karikából is és hogy összeilljenek, mert együtt hordom őket. A vőlegényem mondta, hogy próbáljuk fel a vörös aranyat és egyértelműen az illett mindekettőnk bőrszínéhez legjobban, mert elég fehér, de inkáb pirosasak vagyunk. Mondtam neki, hogy eljegyzési gyűrű amilyen színű lesz, olyan lesz a karika is, mert szeretném, hogy passzoljanak. Végül ő vett vörösaranyat és mindketten imádjuk a miénket, egyedileg csináltattuk. Szerintem egyáltalán nem férfiatlan a vörösarany, férjemen kívül, egy munkatársam is olyat hord férfiként, és tök jól áll neki.
tegnap 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
14k arany. Nem igen érdekel, hogy hogy néz ki. Gyűrű gyűrű.
tegnap 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem többet jelent a sárga arany. Ezüstöt meg fehéret kapok bárkitől is.
tegnap 19:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Sárga arany, de fehér arany a külső kör belső része. Szerintem király.
tegnap 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tök felkapott a fehérarany, nem értem a problémádat.
tegnap 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Amíg volt, gyorsacélból volt. Magam esztergáltam, köszörültem és políroztam mindkettőt (a hőkezelést nem tudtam elvégezni, nem volt hozzá kemencém), nagy kihívás volt a gyártása.
tegnap 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Fehérarany és vörösarany, és a férjemnek is. Mindkettőnkhöz illik ez a párosítás, a sárga egyikünknek sem tetszett.

Az eljegyzési gyűrűm is fehérarany, az így néhány év elteltével már pezsgőszínű, így nekem még jobban tetszik.

tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!