Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leendő férjemet egyáltalán nem érdekli az egész polgári esküvő, semmiben nem segít. Ez rossz előjel?
Férfiként mondom, aki már végig nézett egy pár esküvőt a családban és a baráti körben… minket ez nem igazán szokott izgatni.
Általában a hölgy tag szeretne mindent szépre, tökéletesre stb, ami teljesen rendben van. Nem az esküvő gondolatával van baj, de ha megfigyeljük a férfiak nagy része nem szeret energiát fektetni ennyire komplex, időigényes és úgymond “felesleges” dologba.
A párod részéről én megértem, hogy miért ment el a kedve úgymond, lassan már nekem is elmegy, mert nem voltam még olyan esküvőn, amivel valakinek ne lett volna baja utólag.. persze ott megy a jópofizás, a mosolygás.. aztán egy hétig téma, hogy ezt meg azt máshogy kellett volna.
Szvsz túl van ez az egész misztifikálva, és a helyedben nem aggódnék, mert ahogy te is leírtad, a legfontosabb dolgokat már megbeszéltétek.
Ui.:
Rengeteg esetben amúgy teljesen mindegy, hogy mi mit akarunk, vagy mi tetszene, a nő dönt. Ez jó párszor fel is merül a társaságban. Szóval ha valaki először nagyon bele is megy a dolgokba, egy ido után csak helyesel és bólogat. A lényeg a végén úgyis az lesz, hogy mind két fel őszintén mondja ki az igent.
Én nőként nem vágyom hatalmas, világraszóló ceremóniára.
Ha másodjára is megházasodom, akkor az szerintem szerényebb keretek között fog zajlani. És magát a szervezést is amilyen egyszerűen csak lehet, letudnám. 😀
Amúgy a kérdés az, hogy más dolgokkal kapcsolatban is ilyen érdektelen, vagy pusztán ez a téma lett túlnyújtva, mint a rétestészta?
Szerintem is baromira rossz, hogy nincs véleménye.
Elvégre ez a nap a kettőtökről kellene szóljon, igen, vannak nők akik az egészet a saját hercegnő partijukká teszik, de ez nem egy normális dolog.
Nem,viszont már látott egy párat, és gondolom számára unalmas.
Én értem őt is, és a kérdező problémáját is. Ezért is kérdeztem, hogy más dolgokkal kapcsolatban is ennyire érdektelen-e? Okoska.
"2 éve vagyok a menyasszonya, akkor volt az eljegyzés"
Bocs, de már ez red flag. Ha két éve húzzátok az egészet és részt sem akar venni az esküvő szervezésében, nekem már rég elment volna ettől a kedvem.
A két év önmagában még nem feltétlen para, hiszen egyvesküvő drága, és jelenleg a gazdaság eléggé gyatra, szóval totál érthető, hogy ha meg akarná adni a módját.
Az viszont, hogy érdektelen is, nekem két dolgot juttat eszembe:
1, Vagy nem akar már házasodni, de szakítani se, így nyűglődés van, meg hessegeti a témát
2 Vagy pedig egy akarnok bridezilla a nő, és a pasi inkább nem szól bele, hogy ne legyen konfliktus.
Amennyiben amit ír a kérdező igaz, akkor szerintem az első eset egyértelműen valószínűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!