Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarnak csinadrattás nagy esküvőt? Egyáltalán: miért ragaszkodnak a házassághoz? Nem elég lenne összeköltözni?
Én nem akarok. Utálok a középpontban lenni, pénzkidobásnak tartom.
Barátom sem esküvőpárti.
Amúgy meg azért, mert így szocializálják a lányokat, királylányos mesék stb.
Engem azért is kiközösítettek a lányok az iskolában, mert nem barbiztam és nem voltam lób---zi.
Nekem elég. Pár évente pasi csere, és eszembe sincs gyereket vállalni.
Persze nem akkor szakítok, amikor a pasinak jó, hanem amikor nekem. Volt már ebből sírás, hogy de hát ő szerelmes, el akart venni... hát én meg már nem vagyok. Léptem.
Érdekes, hogy annak ellenére, hogy a pasik 85%-a nem akar házasodni, engem egy utolsó ribinek tart, ugyanazért, amit ő csinál.
"Érdekes, hogy annak ellenére, hogy a pasik 85%-a nem akar házasodni, engem egy utolsó ribinek tart, ugyanazért, amit ő csinál.
" jaja ha meg a nő nem akar házasodni, akkor femináci p-csának van kikiáltva.
Nekem teljesen mindegy a dolog. Nincsenek olyan rokonok (mindkét család borzalmas) vagy ismerősök (nagyon kevés) akiket szívesen látnék.
De ha csak azt nézem,engem sem nagyon érdekel a dolog. Úgy is tudok a párommal élni,hogy nem alkotunk jogilag házastársakat.
Nem minden rólatok szól. Szociológiai tanulmányok szólnak arról is, hogy még manapság is a nők végzik a házimunkák nagy részét egy párkapcsolatban, ők látják el a gyerekük mellett a párjukat is életük hátralevő részében, szóval egy k...rva nap szólhat róluk, nem? Vagy még ezt is sajnáljátok?
Egyébként nem értem, hogy miért irtóztok a házasságtól, miközben ti vagytok az egyértelmű győztesei. Erről nem olvastál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!