Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarnak csinadrattás nagy esküvőt? Egyáltalán: miért ragaszkodnak a házassághoz? Nem elég lenne összeköltözni?
Én nem akarok csinnadrattás esküvőt, elég lesz nekem a legszűkebb családi kör, utána egy ebéd, oszt csókolom. Házasságot viszont mindenképpen szeretnék. A sima összeköltözés olyan komolytalan. Ha összeházasodunk, az azt jelenti, hogy együtt tervezzük az életünket és meghoztuk azt a felelősségteljes döntést, hogy hűségben, jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. Együttélésnél hol van ez meg? Szóval nem a fehér ruha meg a parádézás itt a lényeg, hanem amit mindez magában hordoz.
Ja, egyáltalán nem muszáj elvenni engem, ha a férfi nem akar. Nekem meg nem muszáj összeköltöznöm vele.
A házasság nem mindenkinek való.
Akkor van értelme, ha mindkét fél szeretné, és nem csak az egyik álma az.
Én nem vagyok oda érte, de tisztelem azokat akik önszántukból, átgondoltan házasodnak össze, és tartanak ki egymás mellett, amíg csak élnek.
Én meghitt esküvőre vágyok, egy őszi napon.
Kevés vendéggel, csak a közvetlen családtagokat, és a párom barátait viselném el. A nap kettőnkről szólna, nem a felhajtásról.
Nekem sose volt álmom a habosbabos fehér ruha sem a nagy csinnadratta. Jobb lenne egy kis buli rokonokkal barátokkal és valami jó kis "rocker esküvő".
Amúgy nekem is azért fontos ez a dolog, mint amit #11 írt.
Ez a kapcsolat egy hivatalosabb szintre való emelése.
Miért kell mindig általánosítani ?????!! Nagyon unom hogy mindig úgy van előadva hogy minden nő erre vágyik ezt akarja . Soha nem anrandoztam ilyen hülyeségéről mint esküvő ,nekem más vágyaim vannak
Én nem akarok házasodni , nem akarom h megkerjek a kezem
Nem vagyom giccses esküvőre
Nekem bőven elég lenne egy osszekoltozes ha megtalálom azt a személyt akivel lenni akarok
N23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!