Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan venné ki magát a dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janika1177 kérdése:

Hogyan venné ki magát a dolog ha az esküvőmre a bátjám gyerekeit hívnám csak meg?

Figyelt kérdés

Ugyan is az a helyzet hogy mikor nősült a bátjám akkor én még szinte kiskorú voltam. Iskolás. De ő még arra sem méltóztatott hogy meghívjon engem az esküvőjére. Mai napig nem tudom mikor volt neki az esküvője+ a szüleinket sem hívta meg. Ez az oka hogy a bátyjámat nem fogom meghívni ha megnősülök. Csak viszonzom neki hogy ő sem hívott el. De az unoka öcsém meg az unoka húgomat szeretem... Velük nem akarok kicseszni. Nem tehetnek róla hogy a bátyjám ennyire bunkó, paraszt volt akkor. Ennek az volt az előzménye hogy a bátyjám és a szüleim össze vitatkoztak valami miatt. Már nem emlékszem hogy mi volt...

Én akár mennyire haragudnék a szüleimre egy vita miatt akkor is el hívnám őket az esküvőre és az már szüleim szíve joga lenne hogy jönnek vagy sem.

tegnap 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Ha meghívnád és el is fogadná hamis lenne hiszen rendesen utálod őt. Ne hívd meg ha neked fontosabb a gyűlölet saját testvéred ellen mint a szeretet.
tegnap 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Hát, figyelj. Te esküvőd, azt hívsz meg, akit akarsz. Ha csak a gyerekeket hívod, a bátyádat nem, azt is megteheted. Az is a te dolgod, hogy vállalod-e a sértődést.
tegnap 09:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te esküvőd, azt hívsz és nem hívsz meg, akit akarsz.
tegnap 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bátyád. Így, egyszerűen.

Egyébként szerintem simán, csak az unokhugit-öcsit. Te esküvőd.

tegnap 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Elsőre nem esett le ki lehet az a "bátjám". Aztán ràjöttem hogy a bátyád az akire gondolsz.

Az esküvődre azt hívsz, akit akarsz.

tegnap 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!