Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa, nem normális dolog hogy 41 évesen még mindig nem vágyok arra, hogy egy nővel összeköltözzek, családot alapítsak, házasodjak és hogy gyerekeim legyenek?
Ismerek olyanokat akik 40 felett 20 évesekkel vannak es a gyerek gondokatátol is borsózik még mindig csak a hátuk es soha nem is akarnak.
Inkabb a szabadság meg a friss hus.
Igy is le lehet élni egy egész életet. Pénz szex es ennyi.
Folyt Nekem az a fura hogy nincs meg bennük valahogy az az ösztön, hogy a saját magát lássan viszont egy kiskölyökben aki ugyanolyan bűnrossz lesz mint ő volt(jo érzelemben), aki amolyan kispalánta es vinné tovább a vagyont is. Nem, inkább a vagyont is magukkal viszik a sírba vagy szétszorják az unokateso meg ilyeneknek. Mert a 20 evesekre valahogy azert nem végrendelkeznek.
Nekem az egész önző mentalitás a fura EBBEN a korban.
6. Nekem az a furcsa hogy ilyen ösztönösen gondolkozol, hogy az ÉN Génjeimet vigyem tovább stb..
Az nem önző dolog hogy azért akarok gyereket, hogy nekem jó legyen.. tovább örökítsem magam stb.. és a gyereket senki nem kérdezte meg akarsz erre a nehéz világra jönni
Viszont nem eg' idosebb ffit hallottam (apa es mostohaapám is)amikor bemutatom nekik az aktualis barátom akivel jot beszélgetnek hogy kesobb azt mondják tiszta szeretetteljesen(!), hogy jé fiatalon en is ez voltam, vagy fiatalon en is ilyen cingár voltam :)es ahogy magukat látják meg a barátomban es meghatodva nosztalgiáznak, akkor más ffiakban hogy a francban ninca meg az hogy a sajat leendő kölykükre is igy gondoljanak?
Szoval apai ösztönük mégis van elvileg képesek meghatodni amikor fiatalban magukat látják vissza régről, de ők (40 felettiek)aztan nem akarnak gyereket...igen, munka, de egy érték is..
Miert lepont a 6 ra.
Ezek tények voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!