Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok jóval boldogabb szingliként? Nagyon nem normális furcsa nem egészséges viselkedés ez egy férfitől?
37 éves vagyok és sok barátnőm volt már és sokszor voltam szingli is... persze érdekelnek a nők, sokszor jó volt barátnővel lenni, de a szingli élet az valahogy sokkal jobb számomra, mikor szingli voltam nyugodtabb voltam, szabadabb.
Most 3 hónapja lett egy barátnőm, szimpi volt, tetszett, jól elvagyunk, de azt hiszem szakítani fogok mert gyomor görcs kerülget amikor jön, közös programot akar stb. egyszerűen azt érzem végem... vége a szabadságomnak..
Nincs az hogy akkor megyek és oda ahova akarok mert van egy harmadik személy aki ebbe beleszól..
Szerintem egyáltalán nem biztos.
Én 31 évesen talàltam meg. Azelőtt soha. Szerintem bármikor megtalálhatod.
Rossz párt választottál. Barátnőm nem korlátoz semmiben, hanem jobbá teszi a napjaim. Bármilyen programhoz van kedvem és nem akarok egyedül elmenni, elkísér és jól érzem magam a társaságában. Ha barátokkal találkoznék mit mond? Érezd jól magad! Neki is ugyanúgy vannak csajos estéi, szerintem így normális egy kapcsolat, nem kell 0-24ben együtt lenni, mert hosszútávon csak megromlik a kapcsolat és 20 év múlva ott leszel, hogy nincsenek barátaid.
Egyedüli "korlátozás", hogy már nem csajozom, de szerintem ez hozzá tartozik egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!