Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok jóval boldogabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok jóval boldogabb szingliként? Nagyon nem normális furcsa nem egészséges viselkedés ez egy férfitől?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok és sok barátnőm volt már és sokszor voltam szingli is... persze érdekelnek a nők, sokszor jó volt barátnővel lenni, de a szingli élet az valahogy sokkal jobb számomra, mikor szingli voltam nyugodtabb voltam, szabadabb.

Most 3 hónapja lett egy barátnőm, szimpi volt, tetszett, jól elvagyunk, de azt hiszem szakítani fogok mert gyomor görcs kerülget amikor jön, közös programot akar stb. egyszerűen azt érzem végem... vége a szabadságomnak..

Nincs az hogy akkor megyek és oda ahova akarok mert van egy harmadik személy aki ebbe beleszól..

2021. jún. 22. 06:41
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Ez rettenetes, teljesen megértelek...
2021. jún. 22. 07:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hiába mondod, hogy jó meg szimpi, stb. Én akkor éreztem ezt nőként, mikor a nem megfelelő párral voltam. Szerintem te sem találtál még olyat, akibe igazán szerelmes lettél volna. Legfeljebb azt hitted.
2021. jún. 22. 07:13
 3/9 A kérdező kommentje:
2. de ha eddig nem jött, akkor lehet aromantikus vagyok...?
2021. jún. 22. 07:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem biztos.

Én 31 évesen talàltam meg. Azelőtt soha. Szerintem bármikor megtalálhatod.

2021. jún. 22. 07:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, éltem már hosszú távon párkapcsolatban is és egy egyedül is. Természetesen egyedül könnyebb. Nem kell egy másik embert kerülgetni. Nagyon vágyom egy párra, de tudom, hogy a leginkább az tart tőle vissza, hogy akkor a becses magányomat fel kellene rúgni. Az összejárós kapcsolat volna jó, viszont azt a férfiak félre szokták értelmezni és simán keresgélnek tovább az meg nekem nem opció, mert amúgy monogám vagyok. Nehéz ez így.
2021. jún. 22. 07:38
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Rossz párt választottál. Barátnőm nem korlátoz semmiben, hanem jobbá teszi a napjaim. Bármilyen programhoz van kedvem és nem akarok egyedül elmenni, elkísér és jól érzem magam a társaságában. Ha barátokkal találkoznék mit mond? Érezd jól magad! Neki is ugyanúgy vannak csajos estéi, szerintem így normális egy kapcsolat, nem kell 0-24ben együtt lenni, mert hosszútávon csak megromlik a kapcsolat és 20 év múlva ott leszel, hogy nincsenek barátaid.

Egyedüli "korlátozás", hogy már nem csajozom, de szerintem ez hozzá tartozik egy kapcsolathoz.

2021. jún. 22. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Amilyen nők vannak manapság, meg tudom érteni.
2021. jún. 22. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#5. Szinten nő vagyok ugyanez a véleményem, összejárós kapcsolat lenne a legjobb, de azt szinte csak nős pasik akarnak ami nekem kizáró ok. Ahhoz nincs többet kedvem, hogy a saját lakásomban valaki beleszoljon mit csinálok, sőt meg akár házicselédnek nézzen (miközben ugyanúgy dolgoztam és voltak esetek amikor többet is kerestem).
2021. jún. 22. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is nem éreztél még szerelmet, ennyi a titok nyitja. Te is csak úgy írod le a barátnődet, mint valami cuki plüssfigurát. Így viszont nem csodálom, ha kellemetlen kerülgetni.
2021. jún. 22. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!