Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vany egy szuper eleségem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kombika kérdése:

Vany egy szuper eleségem és gyerekeim. Boldogok vagyunk,nagy a lamúr, minden rendben. De van egy dolog,ami engem nagyon bánt. Ha elmondom a feleségemnek akkor 90% az esélye, hogy nagyon megsértődik és rosszul esik neki,10% az esély,hogy megoldódik. ?

Figyelt kérdés
Ha viszont nem mondom el, akkor ez az én lelkemben okoz napi szinten fájdalmat. Elmondjam?
2020. dec. 18. 21:55
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
69%
Ki akarod próbálni az anált, ugye?
2020. dec. 18. 21:56
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól függ, mi a probléma, bár én nem titkolóznék a másik előtt. Jobb őszintének lenni, mert így csak szenvedsz. Ő meg lehet, látja is rajtad, hogy valami nincs rendben.
 3/36 anonim ***** válasza:
96%
vany egy eleséged világos...
 4/36 anonim ***** válasza:
95%

Hát attól függ mi az.

Ha az, hogy szerinted rosszul készíti a borsófőzeléket és legközelebb szeretnéd negmutatni, hogy te hogyan szereted, azt mondd el nyugodtan.

Ha meg olyasmi kaliberű, hogy rájöttél szeretsz női ruhákba öltözni és mostantól szeretnéd, ha felcsatolhatóssal elintézne, miközben neccharisnyát viselsz, hát ezt én is jól meggondolnám. Nem olyasmi, amit a többség tolerál.

2020. dec. 18. 22:03
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Erre nem lehet érdemi választ adni konkrét infó nélkül, ezt nyilván te is tudod.
2020. dec. 18. 22:10
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Tudni kell ehhez, hogy mi az? Csak így tudunk tanácsot adni
2020. dec. 18. 22:11
 7/36 A kérdező kommentje:

Mennyi beteg ember van itt :D :D :D

Nem köszönöm, az anál szexet már próbáltuk, sőt űzzük is a feleségemmel.

Nem, női ruhákra sem vágyok, a borsófőzelékével sincs gond, és nincsen semmilyen egyéb relytett vágyam sem, sőt meleg sem vagyok :D

2020. dec. 18. 22:11
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz hogy erre a kérdésre normális választ lehessen adni, kéne tudni mi az a dolog.
2020. dec. 18. 22:12
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát így, hogy mi ilyen jól ismerjük a feleségedet meg tudjuk a probléma mi létét is roppant egyszerű erre válaszolni..

Szóval szerintem... Hmm

2020. dec. 18. 22:13
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor?
2020. dec. 18. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!