Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vany egy szuper eleségem és gyerekeim. Boldogok vagyunk,nagy a lamúr, minden rendben. De van egy dolog,ami engem nagyon bánt. Ha elmondom a feleségemnek akkor 90% az esélye, hogy nagyon megsértődik és rosszul esik neki,10% az esély,hogy megoldódik. ?
Hát attól függ mi az.
Ha az, hogy szerinted rosszul készíti a borsófőzeléket és legközelebb szeretnéd negmutatni, hogy te hogyan szereted, azt mondd el nyugodtan.
Ha meg olyasmi kaliberű, hogy rájöttél szeretsz női ruhákba öltözni és mostantól szeretnéd, ha felcsatolhatóssal elintézne, miközben neccharisnyát viselsz, hát ezt én is jól meggondolnám. Nem olyasmi, amit a többség tolerál.
Mennyi beteg ember van itt :D :D :D
Nem köszönöm, az anál szexet már próbáltuk, sőt űzzük is a feleségemmel.
Nem, női ruhákra sem vágyok, a borsófőzelékével sincs gond, és nincsen semmilyen egyéb relytett vágyam sem, sőt meleg sem vagyok :D
Hát így, hogy mi ilyen jól ismerjük a feleségedet meg tudjuk a probléma mi létét is roppant egyszerű erre válaszolni..
Szóval szerintem... Hmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!