Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vany egy szuper eleségem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kombika kérdése:

Vany egy szuper eleségem és gyerekeim. Boldogok vagyunk,nagy a lamúr, minden rendben. De van egy dolog,ami engem nagyon bánt. Ha elmondom a feleségemnek akkor 90% az esélye, hogy nagyon megsértődik és rosszul esik neki,10% az esély,hogy megoldódik. ?

Figyelt kérdés
Ha viszont nem mondom el, akkor ez az én lelkemben okoz napi szinten fájdalmat. Elmondjam?
2020. dec. 18. 21:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor annyira mégsem nagy a lamur... 😂
2020. dec. 19. 19:48
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2021. jan. 13. 03:35
 33/36 anonim ***** válasza:
Elmondhatod neki, te megkönnyebbülsz, ő meg megsértődik. Végülis ez a célod úgy érzem.
2021. febr. 11. 18:38
 34/36 A kérdező kommentje:
Ha elmondom akkor én könnyebbülök meg és Ő érzi majd magát szarul. Ha nem mondom el, akkor én érzem szarul, ő meg nem. Igen, ez a dilemma..
2021. febr. 12. 14:30
 35/36 anonim ***** válasza:

De mi az amit el akarnál mondani? Mert nagyon nem mindegy.

Mondjuk ha egy megcsalás, akkor lehet jobb ha magadban tartod.

Viszont ha valami megoldandó probléma köztetek, valami nem tetszik vele kapcsolatban, a házasságotokkal kapcsolatban...azt el lehet mondani. Bármi legyen is az, biztos meg lehet találni egy nagyon finom verzióját a vele történő előhozakodásnak.

2021. febr. 12. 19:38
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
na igy 3 hónap után kiderül végre mi az a nagy dolog?
2021. febr. 12. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!